Haberler

Kocasinan'a yeni kütüphane açılacak

Güncelleme:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye yeni kütüphane açılacağını bildirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye yeni kütüphane açılacağını bildirdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ile Erkilet Mahallesi'ndeki Hacı Mustafa Tarman Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, özellikle çocuklar başta olmak üzere 7'den 70'e herkesin ilgisini çekeceği ve farklı konsept çalışmaların yer alacağı yeni bir kütüphanenin ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Çolakbayrakdar, belediye olarak çocukların ve gençlerin geleceği için önemli adımlar attıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"İl Kültür ve Turizm Müdürümüz ile merkezi yeni bir kütüphaneye dönüştürmenin hazırlıklarını yapıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın ders çalışabilecekleri, arkadaşlarıyla etüt yapabilecekleri ve onların cazibe haline getireceğimiz yeni bir mekanı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Bunun yanı sıra ailelerin gelebileceği ve aktivitelerin olacağı bir kütüphane olacak. Anne ve babaların çocuklarıyla vakit geçirmelerini ciddi manada önemsiyoruz. 2022 yılı yatırım programımızda yer alan özelinde kütüphane olan bir kültür merkezini şehrimize kazandıracağız. Hayırlı olmasını diliyorum. "

İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ise merkezin mevcutta bulunan bir katını daha kullanışlı ve daha büyük bir kütüphaneye dönüştürmek istediklerini kaydetti.

Amaçlarının bütün yaş gruplarına hitap edecek bir kütüphane oluşturmak olduğunu belirten Dursun, "Bildiğimiz kütüphanenin dışında farklı aktivitelerin olacağı ve çocukların vakit geçirebileceği çeşitli konseptler belirledik. Başkanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Sesli ve sessiz ortamın yanı sıra farklı yaş grupların güzel vakit geçirebilecekleri bir mekan tasarlamanın gayreti içerisindeyiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Erkilet Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title