Haberler

Başkan Canlı, Fatih Dolmuş Durağı Kooperatifini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Mustafa Canlı, Bağlarbaşı mahallesinde bulunan S.S. Fatih Dolmuş Durağı Motorlu Taşıtlar Kooperatifini 25 Şubat 2014 Salı günü ziyaret etti.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bağlarbaşı mahallesinde bulunan S.S. Fatih Dolmuş Durağı Motorlu Taşıtlar Kooperatifini 25 Şubat 2014 Salı günü ziyaret etti.

Başkan Canlı'yı, Fatih Dolmuş Durağı Kooperatif başkanı Osman Şeker karşılarken, kooperatif şoförleri de ziyaret esnasında hazır bulundu.

Fatih Dolmuş Durağı Kooperatif başkanı ve şoförleri ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Canlı, Gümüşhane Belediye Başkanı olarak üç dönemdir görev yaptığını belirterek bazı değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Canlı değerlendirmelerine şöyle devam etti;"Şehrimiz için çok güzel projelerimiz var, bunları hayata geçirmek istiyoruz. Her zaman Gümüşhane'ye hizmet etmenin gayreti ve heyecanı içinde olduk. Hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı ile hedefimiz, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve yaşanılabilir marka bir şehir ortaya koymaktır."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Canlı Bağlarbaşı Gümüşhane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title