Haberler

Başkan Avşar'dan Hastalara Moral Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, hastalara çiçek verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, hastalara çiçek verdi.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve il yönetiminin de katıldığı ziyarette Başkan Avşar, hastalarla tek tek sohbet ederek hastalara 'geçmiş olsun' dileklerini de sundu. Daha sonra hastane Başhekimliği görevine atanan Mehmet Keleş'i ziyaret eden Avşar, Keleş'e görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Mehmet Keleş ise, Avşar ve yönetimine teşekkür etti. Avşar ve beraberindekiler daha sonra Hastane Müdürü Hakan Katipoğlu'nu ziyaret etti. Burada da bir konuşma yapan Avşar, Katipoğlu'na görevinde kolaylıklar dileyerek, kaliteli hizmet vereceğine inandığını belirtti.

Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Müdürü Hakan Katipoğlu da, MHP'ye ziyaretten dolayı teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Keleş Battalgazi Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title