Haberler

Başkan Ali Kılıç İşçilerle Kaldırım Taşı Döşedi

1 Mayıs öncesi belediye işçilerini ziyaret edip, onlarla birlikte kaldırım taşı döşeyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, işçilerle birlikte 1 Mayıs günü herkesi Maltepe’ye davet etti.

1 Mayıs öncesi belediye işçilerini ziyaret edip, onlarla birlikte kaldırım taşı döşeyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, işçilerle birlikte 1 Mayıs günü herkesi Maltepe'ye davet etti. Kılıç, "Güzel günler, aydınlık günler çok yakın" dedi.

Maltepe'de kutlanacak 1 Mayıs için miting alanında çalışmalar sürerken, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye işçilerini ziyaret etti. Altayçeşme Mahallesinde çalışma yapan işçilere yardım eden Kılıç, kaldırım taşı döşedi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yaklaşırken işçilerin bayramını da kutlayan Kılıç, işçilerle birlikte herkesi 1 Mayıs günü Maltepe'ye davet etti. Kılıç, "1 Mayıs'a sayılı saatler kaldı. Biz Maltepe'deki emekçilerle o gün akın akın gelecek olan tüm emekçilerimizi kucaklamak için hazırız. Güzel günler, aydınlık günler çok yakın" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Kılıç Maltepe 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title