Haberler

Başkan Aktaş'tan Vali Münir Karaloğlu'na Hoş Geldin Ziyareti

Güncelleme:

Heykel Valilik Binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Aktaş, Vali Karaloğlu'na İnegöl hakkında geniş bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başkan yardımcıları Yusuf Şen, Turgay Yel, Belediye meclis üyeleri Süleyman Yılmaz ve Ak Parti İlçe Başkan Vekili Alper Taban ile birlikte Bursa Valisi Münir Karaloğluna hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Heykel Valilik Binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Aktaş, Vali Karaloğlu'na İnegöl hakkında geniş bilgiler verdi. Mobilyası, köftesi, kaplıcası ve tarım ürünleriyle çok mümbit ve verimli topraklara sahip olduklarını anlatan başkan Aktaş, "İnegöl Osmanlıya Başkentlik etmemiş olsa da beylikten devlete şahitlik etmiş çok önemli bir tarih kentidir. Bize bırakılan mirasın ve görevlerimizin farkındayız. Kaynaklarımızı ve güçlerimizin farkında olarak ilçemize ve Bursa'mıza en güzel ve en doğru şekilde hizmet etmek için arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz dedi. Başkan Aktaş Vali Karaloğlu'na İnegöl Kent Rehberi kitabını da takdim etti. Aktaş ayrıca Vali Karaloğlunu Oylat' a da davet etti.

Vali Karaloğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında; İnegöl bildiğim tanıdığım bir yer. Daha önce çok defalar Oylat'ta kaldım. Sayın başkan beyin ekibiyle birlikte beni ziyaret etmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi ilçe kaymakamımız da benim gibi yeni göreve başladı, biraz zaman geçmesini bekliyorum en kısa zamanda İnegöllü hemşehrilerimizle görüşmek için İnegöl'e geleceğim. Oylat projesini de yakında takip etmeye, sayın eski Valimiz Şahabettin Harput beyin bıraktığı yerden devam edeceğiz. İnegöl'ü ve Oylat'ı çok önemsiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Alinur Aktaş İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title