Haberler

Başiskele Kapalı Semt Pazarlarına Yakın Zamanda Kavuşuyor

Başiskele Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı semt pazarlarının yapım çalışmalarını sone eriyor.

Başiskele Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı semt pazarlarının yapım çalışmalarını sone eriyor.

Başiskele'nin Kullar Yakacık Mahallesi ve Yeniköy Merkez Mahallesi'nde hizmete girecek olan Kapalı Semt Pazarları'nın Kocaeli'nin en büyük ve modern kapalı pazar yerleri olacağı iddiasıyla yapım çalışmaları devam ediyor. Belediye yetkilileri Kapalı Semt Pazarlarıyla birlikte vatandaşların ve pazarcıların rahat edeceği açıklamasını yaptı.

Kapalı Semt Pazarlarının çelik konstrüksiyon üzerine yapıldığı ve bu nedenle vatandaşların ve pazarcıların rahat edeceği söylendi. Belediye yetkilileri, pazar alanlarında idari oda, güvenlik odası, mescit, çay ocağı ve bay bayan tuvaletlerin yer alacağını bildirirlerken, Kapalı Semt Pazarları ile birlikte trafik düzeni bozulmadan görüntü ve ses kirliliğinin oluşmasının da engelleneceği bilgisini aktardılar. Belediye yetkilileri, Kapalı Pazar alanları sayesinde yağmurlu ve sıcak havalarda Başiskele halkı ve Başiskele esnafının mağdur olmadan alışverişlerini yapabileceği açıklamasında bulundular. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yakacık Kullar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title