Haberler

Başına Buyruk Vekil Döndü

Maliye Bakanlığı Tarafından Konulmuş 'Yurtdışına Çıkış Tahdidi' Bulunmasına Rağmen 3 Temmuz'da İpsala Gümrük Kapısı'ndan Polise Çıkış İşlemi Yaptırmadan Çıkarak Yunanistan'a Giden MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım Giriş İşlemi Yaptırmadan Yurda Girdi.

Maliye Bakanlığı tarafından konulmuş ’yurtdışına çıkış tahdidi’ bulunmasına rağmen 3 Temmuz’da İpsala Gümrük Kapısı’ndan polise çıkış işlemi yaptırmadan çıkarak Yunanistan’a giden MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım giriş işlemi yaptırmadan yurda girdi.

Yunanistan ve Bulgaristan’da temaslarda bulunan MHP heyetiyle birlikte dün saat 14.00’te Kapıkule’ye gelen Yıldırım, burada da polise pasaportunu vermedi. Heyette yer alan tüm üyelerin giriş işlemleri pasaport polisi tarafından yapılırken, Yıldırım’a giriş işlemi yapılmadı. Polisler, olayla ilgili tutanak düzenledi.

Maliye Bakanlığı’nın 100 bin YTL’nin üzerinde vergi borcu olması nedeniyle yurtdışı çıkış yasağı koyduğu MHP Milletvekili Yıldırım, Kapıkule’den giriş yaptıktan sonra Kırkpınar Güreşleri’ni izlemek üzere Sarayiçi Ermeydanı’na geldi. Yıldırım gazetecilerin konuya ilişkin soruları üzerine, " Pasaportumu gösterdim. Bana ’tahdit var’ dediler. Milletvekiline tahdit koyamaz kimse. Ancak bu tahditi Meclis koyar. Benim yaptığımda hiçbir yanlışlık yoktur. Sadece devletin bütün kurumlarını bu hale getiren iktidar, milletvekillerinin de haysiyet ve onuruyla oynamıştır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title