Haberler

Başbakan Yardımcısı Kaynak, 15 Temmuz Şehitlerinin Mezarlarını Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikleri ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikleri ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Kaynak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Şeyhadil Mezarlığı'ndaki şehitlikte düzenlenen anma törenine katıldı.

Burada Ulu Cami imamı Ayhan Küpelikılıç'ın Kur'an-ı Kerim okumasının ardından, İl Müftüsü Celal Sürgeç dua etti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, daha sonra, Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Uğur Dilipak ve İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Albay Adnan Köşger, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Albay Timuçin Alper, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, MHP İl Başkanı Ömer Özkan ve beraberindekilerle şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek, dua etti.

Şehitlerin mezarlarına karanfil bırakan Kaynak, şehit yakınlarına da başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan hava saldırısında şehit düşen Özel Harekat Polisi Niyazi Ergüven'in Türkoğlu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törene de katıldı.

Törende, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından dua edildi.

Şehidin annesi Saadet, babası İsmet ve kız kardeşi Esme Ergüven'e de başsağlığı dileyen Kaynak, aileyle bir süre sohbet etti.

Kaynak, mezarlıktaki diğer şehit kabirlerini de ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Kaynak: AA / Güncel

Vahdettin Özkan Kahramanmaraş Veysi Kaynak Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
title