Haberler

Başbakan'ın Eşi, Kılıçdaroğlu'nun Eşine Taziyeye Gitti

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta annesi Fatma Özdağ'ı kaybetmişti. Politakacıların sert ve kırıcı tartışmaları kadınları etkilemedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, söz konusu anne acısı olunca kayıtsız kalamadı. Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.

KARDEŞİ KAPIDA KARŞILADI

Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ediyor. Sare Davutoğlu'nu Selvi Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Hayriye Kocadağ kapıda karşıladı.

ANNESİZ İKİ KADININ DAYANIŞMASI

Selvi Kılıçdaroğlu ile Sare Davutoğlu'nun Ankara Yüzüncüyıl'daki taziye buluşması, "Annesiz iki kadının" dayanışmasına sahne oldu. Sare Davutoğlu, ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisiyken, kardeşinin doğumu sırasında annesini kaybetmişti; Sare Davutoğlu'nun doktorluk mesleğini seçmesinin nedeni de annesini böyle kaybetmesi olduğu söyleniyor.

''BANA ÖZEL EMEK HARCAYAN BİRİSİ''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da aynı zamanda teyzesi olan Fatma Özdağ'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü, "Kayınvalidem bana da özel emek harcamış birisi. Üzgünüm, Allah rahmet eylesin" sözleriyle ifade etmişti.

DAVUTOĞLU ''ACI PAYLAŞMAYI BİLELİM'' DEMİŞTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu ise hükümetinin Alevi Açılımının açıkladığı Tunceli ziyaretinden bir gün sonra, aynı kente defnedilen Fatma Özdağ'ın ölümüne atıfla, "Anne acısını 2 kere yaşamış biri olarak ben bugün de Kılıçdaroğlu'na cevap vermeyeceğim. Siyasi polemikler yapalım ama ahlaki anlamda bir dil tutturalım. Acı paylaşmayı da bilelim" diye konuşmuştu. Annesini 4 yaşındayken kaybeden Ahmet Davutoğlu'nun Sare Davutoğlu ile evliliğinin temellerinde annesizlik üzerinden kurulan bir "Kader birliği" olduğu da vurgulanıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

hasan:

ölümün siyaseti olmaz. güzel bir davranış.

72
2
yanıtYanıtla
adana 01Mobil-ANDROID:

tebrik ediyorum

56
3
yanıtYanıtla
MuzaffermobilWeb@haberler.com:

DIŞTAN TAZÌYE ÌÇTEN OH OLMUŞ DER POLÌTÌKAAAAAAA

4
52
yanıtYanıtla
Ahmet:

Size kötülük yapılınca, onlara iyilik yaparak cezalandırın. Hz. Ömer(RA)

39
11
yanıtYanıtla
1972:

çok güzel olur. medenice bir davranış helel olsun denir. görüşler düşünceler ne olursa olsun acılı bir günde bir araya gelmek güzeldir.

46
3
yanıtYanıtla
Hacı ahmetmobilWeb@haberler.com:

CHP ye yaptıkları zulmleri aklamak içindir.

11
34
yanıtYanıtla
RotterdamMobil-IOS:

Alisik durum degilmis....alisicsksiniz ozaman!! Insanligi ogreniyorsunuz CHP!

39
6
yanıtYanıtla
orhan yildirimmobilWeb@haberler.com:

Ben hep chp ye oy verdim ama simdi gorutorumki chp belediye bile yonetemiyor ellerim kirilsaydi oy vermeseydim

26
14
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Seçmenin gözünü boyamak akp bunu çok güzel beceriyor kendilerini melek gösterme çabası hiçte samimi olduklarına inanmıyorum

7
31
yanıtYanıtla
TOKATLI:

ÇOK GÜZEL BİR DAVRANIŞ ALLAH RAHMET EYLESİN.

38
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title