Haberler

Başbakan Erdoğan: Savaş Ay Daima Saygın Bir Gazeteci Olarak Hatırlanacaktır

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Savaş Ay'ın yaptığı televizyon programlarıyla izleyicilerinin takdirini kazandığını belirterek, "Savaş Ay, daima saygın bir gazeteci olarak hatırlanacaktır" dedi.Başbakan Erdoğan, gazeteci Savaş Ay'ın vefatı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Savaş Ay'ın yaptığı televizyon programlarıyla izleyicilerinin takdirini kazandığını belirterek, "Savaş Ay, daima saygın bir gazeteci olarak hatırlanacaktır" dedi.

Başbakan Erdoğan, gazeteci Savaş Ay'ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, "Medyamızın güler yüzlü ve renkli simalarından Savaş Ay'ın vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum" diyen Erdoğan, Ay'ın uzun süredir tedavi görmesine rağmen, habercilik mesleğine tutkunluğu nedeniyle en zor şartlar altında dahi görevini sürdürdüğüne vurgu yaptı. Ay'ın Yaptığı televizyon programlarıyla izleyicilerinin takdirini kazandığını belirten Erdoğan, "Savaş Ay, daima saygın bir gazeteci olarak hatırlanacaktır. Savaş Ay'a Allah'tan rahmet; ailesine ve medya camiamıza sabır ve metanet diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Savaş Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title