Haberler

Erdoğan'dan Savaş Ay'ın Kız Kardeşine Taziye Telefonu

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, gazeteci yazar Savaş Ay'ın vefatı nedeniyle kız kardeşi Işıl Ay'a taziyelerini iletti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, gırtlak kanseri tedavisi gördüğü Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat eden Savaş Ay'ın kız kardeşi Işıl Ay'ı telefonla aradı.

Başbakan Erdoğan, telefon görüşmesinde, Ay'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Öte yandan Başbakan Erdoğan, yayımladığı başsağlığı mesajında, medyanın güler yüzlü ve renkli simalarından Ay'ın vefatını büyük bir teessürle öğrendiğini bildirdi. Erdoğan, mesajında, "Uzun süredir tedavi görmesine rağmen, habercilik mesleğine tutkunluğu dolayısıyla en zor şartlar altında dahi görevini sürdürmüş olan, yaptığı televizyon programlarıyla izleyicilerinin takdirini kazanan Savaş Ay, daima saygın bir gazeteci olarak hatırlanacaktır. Ay'a Allah'tan rahmet; ailesine ve medya camiamıza sabır ve metanet diliyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Savaş Ay İstanbul Samatya Işıl Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title