Haberler

Başbakan Erdoğan: Cnn'in Dalkavuğu...

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı eylemlerinin yıldönümünde polis tarafından bir süre alıkonulan CNN International muhabirine tepki gösterdi.

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı eylemlerinin yıldönümünde polis tarafından bir süre alıkonulan CNN International muhabirine tepki gösterdi. Erdoğan, "O CNN International'in dalkavuğu orada bir şeyler yapmaya çalışıyor. Geçen yıl 8 saat aralıksız yayın yaptı. Şimdi de suçüstü yakalandı. Bunlar görevli, bunlar ajan görevi icra ediyor" dedi.

Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan şunları kaydetti:

"1 Haziran seçimleri cumhurbaşkanlığı için bir gösterge olacaksa, bir kamuoyu yoklaması olacaksa ortaya çıkan sonuç, çatının bir kez daha uçtuğudur, çöktüğüdür.

Demokrasi sandık değildir veya demokrasi sadece sandık değildir mantığını ben kabul etmiyorum. Kim bu ifadeyi kullanırsa kullansın kabul etmiyorum. Demokrasi sandıktan geçer. Öyle veya böyle sandıktan geçer. Adama sorarlar, "demokrasi sandık değilse nedir? Bunu bana anlat' derler. O zaman ne diyeceksin? Sandıktan gitmeyeceksen, nereden gideceksin?

Bu ülkede devlet teröründen bahseden bir insan, önce aynaya bakmalıdır. Sen terörün desteğiyle belediye başkanı seçildin. AK Parti'nin belediyelerinin olduğu yerde kan mı vardı, kan varsa sizin olduğunuz yerde var. Bak Diyarbakır'da annelerin oturma eylemine tahammül edemediniz. Onların çocuklarını dağa kaçıranlar, size destek veren bölücü terör örgütüydü.

Gezi'nin yıldönümünde çağrılara sadece 3-5 marjinal örgüt uydu. Polisimizin dik duruşu sayesinde geldikleri gibi gittiler. Sermayeden lojistik destek gelmeyince de ortada kaldılar. İstanbul'un lüks kafelerinde ellerindeki telefonla isyan çağrısı yapanlar avuçlarını yaladılar. Uluslararası medya avuçlarını yaladılar. Bir tane o CNN'nin dalkavuğu oralarda bir şeyler yapmaya çalıştı. CNN International, yerlisi geçen yıl 8 saat aralıksız canlı yayın yaptı. Niye ülkemi karıştırmak, dünyaya farklı göstermek için. Bunlar görevli, bunlar ajan görevi icra ediyor. Günlerdir isyan çağrısı yapanlar bir kısım medya, yazarlar onlar da avuçlarını yaladılar. Pensilvanya'dan avuçlarını ovuşturanlar da avuçlarını yaladılar.

CHP hem Pensilvanya ile iş tutup hem yakın tarihteki davaların izini süremez. Bu türden iftira dolu, yalan dolu raporlar hazırlayarak insanların şereflerine, namuslarına dil uzatarak da gündemi değiştiremez. Pensilvanya ile ilişkilerinin üzerini örtemezler. Bu tavşana kaç, tazıya tut demektir. Tazı bunu tutmayacaktır. Bunu da bilmeleri lazım. Bize bunu yutturamazlar, millete ise hiç yutturamazlar.

Balyoz davasıyla ilgili rapor hazırlamışlar. 4 CHP milletvekili bunu açıkladı. Pensilvanya'ya en küçük bir eleştiri yok, hükümet ve Genelkurmay'a yıkmaya çalışıyorlar. Genelkurmay Başkanı'na hakaret var. Belli ki CHP de artık haşhaş almaya başlamış. Pensilvanya'ya çok hızlı uyum sağlamış. Genelkurmay Başkanımız dava açtı. Biz de yargı önünde hesabını soracağız. Biz bu davanın hakimi, savcısı değiliz. Hukuka yargıya müdahale etmemiz beklerlerse daha çok beklerler.

Pensilvanya'yla kol kola olan bir CHP hukukun, gerçeklerin tecellisinin peşinde değildir. Tam tersine gerçeklerin örtülmesinin peşindedir."

Kaynak: ANKA / Güncel

Cnn Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title