Haberler

Başbakan Davutoğlu: Baskın Seçim Yok, Projelerimizi 4 Yıllık Yaptık

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, baskın seçim iddialarını yalanladı, "Önümüzdeki 4 yıl hiç bir seçim yok. Projelerimizi 4 yıllık yaptık" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İsviçre'deki Davos programını sürdürüyor.

Davos'ta bulunan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Rixos Otel'de gazetecilerle sohbet ederken kullandığı ifadeleri aktardı. Buna göre, Davutoğlu "baskın seçim" iddialarını yalanlayan bir açıklama yaptı. Başbakan, "Önümüzdeki 4 yıl hiç bir seçim yok. Projelerimizi 4 yıllık yaptık" dedi.

AKŞAM YEMEĞİNDE KONUŞTU

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Hava Yolları ve Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın katkılarıyla Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Kıdemli Danışmanı Cüneyd Zapsu tarafından verilen akşam yemeğinde de konuştu.

"BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KONUSUNDA ENGELLEME SÖZ KONUSU DEĞİL"

Başbakan Davutoğlu, Basın özgürlüğü konusunda herhangi bir engelleme, sınırlama söz konusu değil. Tutuklamalarla ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz. 17 kişinin hiçbiri gazetecilik faaliyetlerinden dolayı tutuklu değil. Demokratikleşme ve reformlardan vazgeçmeyeceğiz. Türkiye bölgesinde istikrar adası olmaya devam edecek diye konuştu.

TERÖR OLAYLARINI ANLATTI: BÖLGENİN YÜZDE 1 ÖLÇEĞİ BİLE DEĞİL

Başbakan Davutoğlu, terör örgütlerine yönelik süren operasyonlara dair bir soruya, Bizler her türlü eleştiriye açığız. Türkiye'de hayatın katı şekilde engellendiği gibi bir propaganda ortaya konuluyor. Sizleri Türkiye'ye davet ediyorum. Paris saldırı sonrası ordu göreve çağırıldı. Her hangi bir yer terör örgütü tarafından saldırıya uğruyorsa orada kamu düzeni sağlanmalıdır. Cizre'de hastaneye atılan roketler söz konusu. Hukuk üstünlüğü, kamu düzeni ön koşuldur. Hiçbir ülke böyle bir terör hareketini kabul edemez. Bölgenin yüzde 1 ölçeği bile değil bunların yaşandığı alan. Bunla alakalı bir propaganda süreci yaşanmakta.

"PARLAMENTODA HERŞEY KONUŞULABİLİR ANCAK KİMSE DEFACTO BİR SİSTEM ORTAYA KOYDUĞUNU SÖYLEYEMEZ"

Belçika'da güvenlik önlemleri en üst düzeyde. Bu Belçika'nın otokratikleştiğini mi gösterir Hayat hakkı birinci önceliktir ve biz her sokakta kamu düzeninin olacağını ifade ediyoruz. Yıkıma ve zarara uğrayan vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Parlamentoda herşey konuşulabilir ancak kimse Defacto bir sistem ortaya koyduğunu söyleyemez dedi.

"DAEŞ'İ BİZ ENGELLİYORUZ"

Başbakan Davutoğlu, DAEŞ, insanlığa, İslam'a ve bölgemize karşı en büyük tehdittir. DAEŞ, İslam'a yönelik negatif bir imaj ortaya koymaktadır. DAEŞ'in Esad'la sorunu yok, DAEŞ'i biz engelliyoruz. Biz bütün terör gruplarına karşıyız. DAEŞ'e karşı mücadele için Musul'dayız diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Ahmet Davutoğlu Cüneyd Zapsu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (50)

ali:

davutoglu senin hükmün yok talimat nereden geldigini aklı eren herkez biliyor yerinde olmak istemem

42
12
yanıtYanıtla
AHLAKİ ÇÖKÜŞ:

SEN SADECE ALLAH BİRDİR DERSEN İNANIRIM ONUN HARİCİNDE VIDI VIDI

35
15
yanıtYanıtla
hurkan:

dais teror orgutu degildir deyen kimdi

21
7
yanıtYanıtla
jesus:

Davutoğlu öyle söyler sonra RTE dediğini tipis tipis yapar

24
4
yanıtYanıtla
abizer:

kesin secim komusu var akp lilerin konustuklarinin hep tersini dusuneceksin 14 yildirda hep boyle oldu

18
9
yanıtYanıtla
mücahit44:

DAVUTOĞLU AK-KAÇAK-SARAYDAN HABERSİZ BİR ŞEY YAPAMAZZZZZZ ...

10
9
yanıtYanıtla
İŞTE HABERMobil-IOS:

Var var sen noş adamsın nedersen boş recep bi öttümü erken seçim dedimi sen yokmu diycen kukla efendi boş adam

8
1
yanıtYanıtla
metin-x:

Davut projeler üzerinde cok özen gösterip cok calisti ama ensonunda basardi tüm yeralti Madenlerini satmaya Hazir cekilin kenara tutmayin Davutu . . . . gördügünüz gibi önceki projelerde tüm Fabrikalari satip ekonomiyi her ülkeden daha iyi hale getirmisti ))))

5
3
yanıtYanıtla
SB:

AKP REJİMLE OLAN TAKINTISINI BIRAKMADIĞI SÜRECE TÜRKİYE DE SANCILAR BİTMEYECEK. BAŞKANLIK AKP NİN UMURUNDA DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN PARLEMENTER SİSTEMİN SONLANDIRILMASI. BUNA DA KILIF BAŞKANLIK SİSTEMİ. HDP NİN HEDEFLERİNE DE UYGUN. BÖLÜNMEYE DE ZEMİN HAZIRLAYACAKTIR.

6
1
yanıtYanıtla
kral:

VARMI AKP DEN DAHA İYİ YÖNETECEK SİYASİ PARTİ YOK ÇÜNKÜ MEMLEKET UGRAŞMAK İŞLERİNE GELMİYOR MUAİLİF OLALIM ALALIM MAAŞLARI BİZE DOKUNMASINLAR

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title