Haberler

Başbakan Binali Yıldırım'ın Kardeşi ve Kızı, Ardahan'da Kızılay'ın Kırtasıye Yardımını Dağıttı (2)

KARSLI ÖĞRENCİLERİ DE SEVİNDİRDİLERKızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Başbakan Binali Yıldırım'ın kızı Büşra Yıldırım Köylübay ve kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Başkanı İlhami Yıldırım, Ardahan'dan sonra Kars'ta da öğrencilere eğitim seti dağıttı.

KARSLI ÖĞRENCİLERİ DE SEVİNDİRDİLER

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Başbakan Binali Yıldırım'ın kızı Büşra Yıldırım Köylübay ve kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Başkanı İlhami Yıldırım, Ardahan'dan sonra Kars'ta da öğrencilere eğitim seti dağıttı.

Türk Kızılay'ı İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen ve Ardahan'da başlatılan kampanya kapsamında 7 bin öğrenci için planlanan okul çantası ve kırtasiye setinin dağıtımı Kars'ta devam etti. Başbakan Binali Yıldırım'ın kardeşi Türk Kızılay'ı İstanbul Şubesi Başkanı İlhami Yıldırım ve kızı Büşra Yıldırım Köylübay'ı okul girişinde Vali Rahmi Doğan karşıladı. Havanın soğuk olması nedeniyle bir süre okul koridorundaki kalorifer petekleri önünde bekleyerek ısındıktan sonra dışarı çıkan minik öğrencilerin çiçek takdimini kabul eden Köylübay öğrencilerle ayaküstü sohbet edip yakın ilgi gösterdi ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Ardından okulun spor salonuna geçen Yıldırım ve Köylübay, Vali Doğan ile birlikte öğrencilere içerisinde okul seti olan çanta dağıttı. Halitpaşa İlköğretim Okulu ve 75. Yıl Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde öğrencilerle bir araya gelen İlhami Yıldırım ve Büşra Yıldırım Köylübay'a Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Kızılay Kars Şube Başkanı Necati Dallı da eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım İlhami Yıldırım Ardahan Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title