Haberler

Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'da STK'larla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'da STK'larla buluştuğu toplantıda konuştu. Terör örgütü mensubu genlere seslendi. Teslim olun çağrısında bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'da STK'larla bir araya geldiği toplantıda konuştu. Yıldırım terör örgütü içindeki gençlere seslendi. Ailelerinin yanına dönmeleri çağrısında bulundu.'Gençler neden terör odakları elinde yok olup gitsin' dedi. Yıldırım sokağa çıkma yasağı sonrası madur olan ailelere yapılan yardımlara değindi. Yıldırım 'Mal gider ama can geri gelmez onun için kardeşlik önemli. Binaların yenisini en iyisini yaparız. Ama toprağa düşen her can yüreğimizi yakıyor.' dedi.

"ARAMIZA NİFAK SOKMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

"Türkiye artık ayağına bağ olan bu terörle devam edemez. Sayın Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde mücadelemize devam edeceğiz. Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara aramıza nifak sokmaya çalışanlara asla ve asla fırsat vermeyeceğiz. Terör örgütlerine içerden ve dışarıdan destek verenler gün gelecek bu milletin yüzüne bakamayacaklar.'

"SİLVAN BARAJINININ YAPILMASINI ENGELLİYORLAR"

Şimdi bakın Silvan barajını yapacağız. Sürekli engelliyorlarlar. Terör örgütü hani bu bölgenin insanlarını düşünüyordu. Neden engelliyor. Çünkü Diyarbakır kalkınınca bunların piyasası azalıyor. Terörün yaşam alanı kısıtlanıyor.

Bir kez daha sayın Cumhurbaşkanımıza buraya geldiği için bizlere destek verdiği için çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (3)

AKP genclik kolu angara:

yoruma bilde degmez

11
0
yanıtYanıtla
adam:

Kürsüde halka hitap ederken Bosbakan oldugunu unutan, uzaktan kumandali, profili düsük bir adam iste;-)

6
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

hevaller azıcık insan olun da devlet yatırım yapsın, hayvan gibi yaşamktan bıkmadınız haaa, gerizekalılar sizi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title