Haberler

Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde başarılı polisler kaymakamlık tarafından ödüllendirildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde başarılı polisler kaymakamlık tarafından ödüllendirildi.

İnegöl'de son dönemlerde meydana gelen cinsel istismar, akü hırsızlığı, kapkaç olaylarının aydınlatılmasını ve şüphelilerin yakalanmasını sağlayan 21 Polis memuru taltif edildi. Başarılı polislerin ödüllendirilmesi için kaymakamlık çok amaçlı salonunda tören düzenlendi. Kaymakam Ali Akça, "Milletimize has güzel bir söz var; 'marifet iltifata tabidir, müşterisiz meta zayidir.' Bu sözün anlamı; herhangi bir konuyla alakalı bir gayret, bir çaba varsa, bunun en azından duygusal yönden de olsa takdir edilmesi lazım. İnegöl 242 bin kişilik nüfusu ile gerçekten büyük bir ilçe. İl ölçeğinde birçok yerleşim biriminden daha dinamik ilçe. İnegöl'ün mevcutlu nüfus yapısını Jandarmamız ve Emniyetimizle asayişini sağlamaya gayret ediyoruz" dedi.

İnegöl emniyetinde 363 polisin görev yaptığını aktaran Akça, "126 de jandarma personelimiz var. Yaklaşık her 500 İnegöllüye bir güvenlik görevlisi düşüyor. Bu süreç içerisinde bu sayıyla 250 nüfusu idare etmek gerçekten sizlerin özverili çalışmasını gerektiriyor. Sahadaki çalışmalarınıza baktığımda, nefis işler yapıyorsunuz. Hayat zıtlıkların bir bütünüdür. Siyah varsa beyaz da vardır. Eksi varsa, artıda vardır. Üzüntü varsa, mutlulukta vardır. Suç varsa, ceza da vardır. Bize düşen işte bu olumsuz negatif dediğimiz olayları olabildiğince azaltmak, pozitif olumlu değerlendirdiğimiz hususları da olabildiğince artırmaktır. Sizler İnegöl'ün emniyetinin, asayişinin sağlanmasında özverili olarak gayret gösteriyorsunuz. Bizlerde sizin bu gayretlerinizi değerlendirdiğimiz de, sizleri ödüllendirmek arzusunda olduk. Bu ödüllendirmenin bir ayağını da Safahat isimli kitapla yapmayı arzu ettik. Kazasız belasız günler diliyorum. Eğer bizler gece rahat uyuyorsak, sokaklarda rahat gezebiliyorsak sizlerin bunda ciddi gayretleri vardır. Başta emniyet müdürümüz, ilçe jandarma komutanımız, başsavcımız olmak üzere suçların aydınlanmasında göstermiş olduğunuz gayretli çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 21 polise "Safahat" kitabı ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği'nden temin edilen birer küçük altın hediye edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Akça Safahat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title