Haberler

Başarılı Öğrencilerden Başkan Altepe´ye Şükran Plaketi

Güncelleme:

Bursa´nın Nilüfer ilçesinde faaliyet gösteren ve Anadolu liselerine aralıksız olarak 10 yıldır en fazla öğrenci gönderen Koç İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarına kazandırdığı spor salonu ve eğitime sağladığı katkılar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye şükran plaketi verdi.

Koç İlköğretim Okulu´nun 2011-2012 eğitim-öğretim dönemi kapanış töreni, renkli bir organizasyonla gerçekleştirildi. Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, öğretmenler, öğrenci aileleri ve öğrencilerin katıldığı tören, miniklerin folklor gösterilerine de sahne oldu.

Eğitim için kaynak sınırlamamız yok

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye olarak maddi manevi tüm güçleriyle birlikte eğitim ve öğretime katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Eğitim ile öğretimin bir insanın hayatında çok önemli olduğunu, öğrencilik yıllarında kazanılan birikimlerin, bireyin sonraki hayatına yön verdiğini belirten Başkan Altepe, "Koç İlköğretim Okulu olarak, devlet okulları arasında yapılan seviye belirleme sınavlarında 10 yıldır aralıksız olarak birinci geldiğinizi biliyorum.

İnşallah sizler, bizlerin ve devletin de katkısıyla bugüne kadar olduğundan çok daha iyi başarılar elde edeceksiniz. Daha sonrasında da, kent ve ülke yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Bugünün yöneticileri olarak, geleceğin yöneticileri olan sizleri ve eğitiminizi çok önemsiyoruz.

O nedenle, kaynak sınırlamasına gitmeksizin elimizden gelen her desteği verdik. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte yanınızda olduk. Bundan sonra da her ihtiyaç duyduğunuzda, yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hepinize iyi tatiller" dedi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput da yaptığı konuşmada, Koç İlköğretim Okulu´na kazandırdığı spor salonu nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye teşekkür etti.

Bursa´nın en başarılı okulunda 2011-2012 eğitim öğretim döneminin kapanış törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Harput, velilere ve öğretmenlere seslenerek, "Bilgi çağında güçlü bir Türkiye için, çocuklarımızı güçlü ve nitelikli yetiştireceğiz. Tabii ki ´Tüm öğrenciler başarılı olacak´ diye bir kaide yok.

Başarısız olanların onurunu kırarak, onları cezalandırarak sonuç alma yoluna gitmemeliyiz. Güven vererek, destek olarak başarılı olmalarını temin edeceğiz. Hem ahlaklı hem de akıllı nesiller yetiştirmek zorundayız. Çünkü bu çocuklar, sizlerin ciğerparesi yarının da mimarları olacak" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da konuşmasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin okullara kazandırdığı 100´e yakın spor salonu ve eğitime verdiği sınırsız destekler nedeniyle bu dönemde Bursa´ya büyük mühür vuracağını ifade etti. Her türlü ihtiyaçlarında Başkan Altepe´nin desteğini yanlarında bulduklarını söyleyen Gülsar, öğrencilere de tatillerinde bol bol kitap okumalarını ve seyahat etmelerini tavsiye etti.

Törenin ardından Vali Şahabettin Harput, Koç İlköğretim Okulu adına sağladığı katkılar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye plaket verdi. Daha sonra öğrenciler, Vali Harput ve Başkan Altepe´ye çicek takdim etti. Vali Harput ve Başkan Altepe de öğrencilere karnelerini teslim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahabettin Harput Atilla Gülsar Recep Altepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title