Haberler

Bartın'da korku dolu kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bartın-Karabük kara yolunda meydana gelen kafa kafaya çarpışma sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Kazadan yaralı kurtulan Gülbahar Kalender, yaşadığı korku dolu anları gözyaşlarıyla anlattı. Kazada hayatını kaybeden Ersin Kalender'in cenazesi köy mezarlığında defnedildi.

Bartın'da iki kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralı kurtulan Gülbahar Kalender, yaşanan korku dolu anları gözyaşları ile anlattı.

Bartın- Karabük kara yolunun Kadıoğlu mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralanmıştı. Kazadan yaralı kurtulan otomobil sürücünün eşi Gülbahar Kalender "Karabük'e Hastaneye giderken Abdipaşa yolunda trafik kazası geçirdik. Karşımızda kırmızı araba hızla geliyordu. Arabayı fark edince frene bastı, durdu ama karşımızdan süratli şekilde geliyordu. Eşim bağırdı ben de eşime bağırdım arabanın içinde o kadar başka bir şey hatırlamıyorum" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Eşinin engelli iki kardeşi ve annesinin de geçimlerini sağladığını ifade eden yaralı kadın yetkililerden yardım istedi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden 32 yaşındaki Ersin Kalender'ün cenazesi Ağaköyü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Bartın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title