Haberler

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yeniden göreve gelmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı

Güncelleme:

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın MHP'den Belediye Başkan adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden göreve gelmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerini tanıttı. Fırıncıoğlu, şehrin hak ettiği değeri alması için gerekli projeleri hazırladıklarını söyledi.

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Mhp'den Belediye Başkan adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden göreve gelmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerini tanıttı.

Kentteki bir restoranda gazetecilerle bir araya gelen Fırıncıoğlu, burada yaptığı konuşmada, şehrin hak ettiği değeri alması için gerekli projeleri hazırladıklarını söyledi.

Merkezi yönetimle uyumlu olarak kurulacak yerel yönetim sürecinde tek amaçlarının, Bartın'ın geleceği ve gelişimi olacağını anlatan Fırıncıoğlu, "Bartınlı her şeyin en iyisine layıktır ve artık kaybedecek zamanı da yoktur. 1 Nisan'da Allah'ın izni, halkımızın da desteğiyle yeniden daha da güzel ve gelişmiş Bartın'ı canla başla çalışarak el ele, omuz omuza kuracağız." diye konuştu.

Fırıncıoğlu, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 35 projeyle ilgili detaylı bilgi vererek, şehirde yaşayan herkesin güvenliğini ve konforunu sağlamak amacıyla modern ve sürdürülebilir trafik sistemini hedeflediklerini belirtti.

Bu doğrultuda, yaya ve taşıt köprüleri, yeni çevre yolu, kavşak düzenlemeleri, akıllı ulaşım altyapısı, toplu taşıma iyileştirmeleri gibi projelerden oluşan "Trafik Master Planı" için harekete geçtiklerini aktaran Fırıncıoğlu, şunları kaydetti:

"Yenilenecek Cumhuriyet Meydanı'nı, şehrimizin kalbinde halkımıza hizmet etmek üzere modern ve fonksiyonel olarak tasarladık. İnkumu tatil beldesine ulaşımı kolaylaştırmak ve bölgenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla büyük adımlar atıyoruz. İnkumu'na ulaşımı daha hızlı ve güvenli hale getirmek için hükümetimizle tünel inşa edeceğiz. Bu tünel, bölgeye erişimi kolaylaştıracak, ziyaretçilerimize daha konforlu yolculuk imkanı sunacak. Tünelin yanı sıra doğal gaz da getireceğimiz İnkumu tatil beldemizi sadece 3 ay değil, 12 ay yaşamın aktif olduğu konuma getireceğiz."

Fırıncıoğlu, İnkumu Tepesi'ne turizm amaçlı cam teras inşası, kent merkezinde belirlenen dükkanlarda tek tip tabela düzenlemesi, tarihi dokuya uygun cadde ve sokak yenileme çalışmalarıyla şehrin daha estetik ve yaşanabilir görünüme kavuşmasını hedeflediklerini vurguladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da projelerin hayata geçirilmesi için hükümet olarak her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Aldatmaz, Fırıncıoğlu ve beraberindeki heyet, programın ardından Amasra ilçesi Kaman köyünde yapımı tamamlanma aşamasına gelen "Katı Atık Bertaraf Tesisi"nde incelemede bulundu.

Programa, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ile belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın MHP Ulaşım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title