Haberler

Baro Başkanı Er: "Kenetlenirsek Toplumsal Kalkınma Sağlanır"

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, "Kentin tüm dinamikleriyle ne kadar çok bir araya gelip kenetlenirsek, toplumsal kalkınma o kadar çok sağlanır" dedi.

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, "Kentin tüm dinamikleriyle ne kadar çok bir araya gelip kenetlenirsek, toplumsal kalkınma o kadar çok sağlanır" dedi.

Mersin Meslek Adamları Birliği Başkanı Nihat Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Baro Başkanı Ali Er'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Er, Mersin Barosu'nun meslek örgütü olmasının yanı sıra, etkin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, "Öncelikli olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarına odaklanıyoruz, ayrıca toplumsal sorumluluk projelerini de yerine getirerek kent ve çevre sorunları, insan hakları, kadın ve çocuk hakları, hayvan hakları konusunda etkin olarak çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

Mersin Meslek Adamları Birliği'nin, Mersin'i kalkındırmak adına yapmış olduğu çalışmalara katkı sağlamaya hazır olduklarını söyleyen Er, "Kentin tüm dinamikleriyle ne kadar çok bir araya gelip kenetlenirsek, sorunları el birliği ile çözmek için ortak çalışmalar yaparsak, toplumsal kalkınma o kadar çok sağlanır, Mersin o kadar çok yaşanabilir bir kent olur, insanlarımız o kadar çok huzur, güven ve ferah içerisinde yaşar. Eksiğimiz tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte koordineli bir şekilde çalışmamasıdır. Bu başarıldığı zaman Mersin'in birçok sorununun çözüme kavuşacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

Mersin Meslek Adamları Birliği Başkanı Nihat Kadıoğlu ise konuşmasında, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Mersin Barosu Başkanı Er ve yönetim kurulunu çalışmalarından dolayı tebrik etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadıoğlu Ali Er Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title