Haberler

Balyoz Davasında Karar Ertelendi

İstanbul 10.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Balyoz davasında karar açıklanması beklenirken, duruşmaya yeniden ara verildi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Balyoz davasında karar açıklanması beklenirken, duruşmaya yeniden ara verildi. Davaya yeniden ara verilmesine izleyiciler tepki gösterdi.

Silivri Ceza Kampüsü'nün yanında bulunan duruşma salonunda görülen davanın 108. celsesine Orgeneral Bilgin Balanlı, emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına, emekli Oramiral Özden Örnek, MHP Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan'ın da aralarında bulunduğu 248 tutuklu sanık katıldı. Duruşmada, 12 tutuksuz sanık ile 9 sanık avukatı da hazır bulundu.

Davanın tutuklu sanıkları emekli Orgeneral Ergin Saygun ve Albay Hakan Mehmet Köktürk'ün katılmadığı duruşmada Mahkeme Heyeti Başkanı Ömer Diken, dünkü celsede sanıklara son söz haklarının tanındığını hatırlattı. Mahkemenin dün karar için değerlendirmeye çekildiğini ancak bir neticeye ulaşamadığı belirten Diken, bu nedenle duruşmanın bugüne bırakıldığını belirtti. Diken, dünkü duruşmaya katılmayan 4 tutuksuz sanığa da son söz hakkı tanınacağını ifade etti.

Tutuksuz sanıklar Özgür Ecevit Taşçı, Berna Dönmez, Erdem Ülgen ve

Abdülkadir Eryılmaz'ın son sözlerinin alınmasının ardından Başkan Diken, "Son değerlendirmemizi yapmak üzere bir süre daha ara veriyoruz. Daha sonra heyetin bir karara vermesi halinde kararımızı açıklayacağız" dedi.

Başkanın duruşmaya ara verdiğini bildirmesine bazı sanıklar ve izleyiciler tepki gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilgin Balanlı Ömer Diken İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title