Haberler

Balyoz Davası Yeniden Başladı

Güncelleme:

Anayasa Mahkemesinin Balyoz davasına ilişkin 'hak ihlali' kararının ardından 236 sanığın yargılanmasına yeniden başlandı.

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz davasına ilişkin 'hak ihlali' kararının ardından 236 sanığın yargılanmasına yeniden başlandı. Duruşmaya verilen öğle arasının ardından dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök tanık olarak dinlenecek.

AYM'nin kararının ardından emekli generaller Çetin Doğan, Özden Örnek ve İbrahim Fırtına'nın da aralarında bulunduğu 236 Balyoz davası sanığının yargılanmasına bugün yeniden başlandı. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma, sanık ve avukatların yoklamaları ile başladı. Ardından mahkeme tüm sanıklara Anayasa Mahkemesi'nin 'hak ihlali' kararına ilişkin görüşlerini sordu. Söz alan sanıklar ve avukatları, hak ihlali kararına katıldıklarını ifade ederek, beraatlerini istedi. Mahkeme celse arasında, Mesut Özdemir'in müdahillik talebinin ise reddedildiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı seçilen avukat Duygun Yarsuvat da, emekli Tümgeneral Ahmet Ümit'in avukatlığını yapmak için duruşmada hazır bulundu.

Mahkeme başkanı, Hilmi Özkök'ün ifadesine geçileceği sırada duruşmaya 1 saatlik öğle arası verdi. Aranın ardından Özkök'ün ifadesine başlanacağı belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anayasa Mahkemesi Özden Örnek Çetin Doğan Hilmi Özkök Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title