Haberler

Balyaek Görüntümerkezli 4.8 Büyüklüğündeki Deprem Korkuttu Balyaek Görüntübalya Merkezli 4.8 Büyüklüğündeki Deprem Korkuttu (Ek Bilgi Ve Yeni Görüntülerle Yeniden)

CHP'li Balya Belediye Başkanı Dündar Cenğiz, İlçe Merkezindeki İki Evin Bacasının Yıkıldığını, Düşen Tuğlaların Yollara Saçıldığını Belirtti

CHP'li Balya Belediye Başkanı Dündar Cenğiz, ilçe merkezindeki iki evin bacasının yıkıldığını, düşen tuğlaların yollara saçıldığını belirtti

1)BALYA MERKEZLİ 4.8 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM KORKUTTU

BALIKESİR'in Balya İlçesi'nde sabaha karşı meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem korku yarattı. Sarsıntıyla uyanan vatandaşlar kendilerini dışarı attı.

Balıkesirin 2 bin 84 nüfusuyla en küçük ilçesi olan Balya'da, bugün saat 05.23'te 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntıyla uyanan vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı atıp, geceyi sokakta geçirdi. Depremin ardından Balya'ya gelen Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ilçe merkezinde ile bağlı 43 köyünde can ve mal kaybının olmadığını, önemli bir hasar meydana gelmediğini söyledi.

CHP'li Balya Belediye Başkanı Dündar Cenğiz, bir gürültüyle uyandığını, gök gürültüsüne benzer bir ses duyduğunu, şiddetlice sarsıldıklarını, deprem biter bitmez Belediye'ye geçip araştırma yaptığını anlattı. Sadece ilçe merkezindeki iki evin bacasının yıkıldığını, düşen tuğlaların yollara saçıldığını belirtti. Hastane ve sağlık merkezine de başvuran olmadığını söyledi. İlçeye bağlı 43 köyün muhtarlığı ile iletişime geçtiklerini, herhangi bir can ve may kaybı, hazar haberi almadıklarnını belirtti.

Balya'da evinin bacası yıkılan, 65 yaşındaki Nazire Ünver, ''Depremden birkaç dakika önce köpekler havladı, eşekler anırdı. Arkasından gök gürültüsü gibi bir ses geldi ve sallanmaya başladık, korktum. Dışarı çıkdtım ve sabaha kadar dışarıda bekledim. Evin bacasının yıkıldığını gün ağarınca gördüm' diye konuştu.

Nazire Ünver'in komşusu 51 yaşındaki Hamide Danışan'ın evinin de duvarlarında hafif çaklaklar oluştu, sıva dökülmeleri oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title