Haberler

Balkız'dan Başkan Ergün'e Ziyaret

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili aday adayı Zeynel Balkız'ı makamında ağırladı.

Zeynel Balkız'a çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Ergün, aday adaylığı sürecinin de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Manisa Barosu Başkanlığı görevinden ayrılarak MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı olan Zeynel Balkız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler için MHP'den aday adayı olduğunu dile getiren Zeynel Balkız, "Baro Başkanlığı görevinden ayrılarak MHP'nin saflarına katıldım. Bizim bu seçimlerde önemli hedeflerimiz var. Büyükşehir Belediye Başkanımızın 30 Mart'ta almış olduğu yüzde 40,5'lik neticeyi muhafaza etmek hem de birlik ve beraberlik içerisinde bunu milletvekilliği seçimlerinde de kalıcı hale getirmek amacındayız. Bu seçimlerde de Milliyetçi Hareket Partisi Manisa'da birinci olacaktır, Türkiye'de de iktidarda olacaktır. Manisa'da birincilik bizim olmazsa olmazımızdır. Bunun için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, aday adaylığının Zeynel Balkız'a hayırlı olmasını temenni etti. Çalışmalarında Balkız'a başarılar dileyen Başkan Ergün, "Allah utandırmasın. İnşallah partimiz için, ilimiz için ve ülkemiz için hayırlara vesile olur" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Zeynel Balkız Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title