Haberler

Balkan Türkleri Geleneksel İftar Yemeği

Samsun Balkan Türkleri Derneği tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeği bu yıl Samsun Barosu Lokali'nde yapıldı.

Samsun Balkan Türkleri Derneği tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeği bu yıl Samsun Barosu Lokali'nde yapıldı.

Samsun Balkan Türkleri Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Barosu Başkanı Nejat Anıl, Medical Park Hastanesi Müdürü Dr. Hikmet Çavuş, İlkadım Belediye Meclis Üyesi Sezai Onaran, Samsun'da faaliyet gösteren mübadil dernek başkanları, Kavak Dernekler Federasyonu yetkilileri, mahalle muhtarları, derneğe desteğini esirgemeyen iş adamları ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Balkan Türkleri Derneği Başkanı Cihat Yılmaz, "Derneğimizin her yıl ramazan ayında düzenlediği geleneksel hale gelen iftar yemeğimizde bizlere her türlü yardımı sağlayan üyelerimiz ve dernek üyesi olmadığı halde derneğimize destek veren dostlarımızı bir araya getirmiş oluyoruz. Bugün bizlerle beraber olarak gecemizi paylaşan AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç'a, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin'e, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a, tüm misafirlerimize ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca Samsun Barosu Başkanı Nejat Anıl'a baronun lokalini bize tahsis ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Koyu sohbetin ardından Milletvekili Çağatay Kılıç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Balkan Türkleri Derneği genç yönetim kurulu üyeleri ile bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hayati Tekin Tekkeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title