Haberler

Balkan Heyeti Ak Parti'de

Güncelleme:

İzmir'den gelen Balkan heyeti, Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu'nun, Balkanlardan Anadolu'ya göçün 100. Yılında düzenlediği Balkan göçmenleri ile Urfa Halkının Kaynaştırması projesi kapsamında Şanlıurfa'ya gelen heyet, Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit'i makamında ziyaret etti. Zahit ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen heyet, bir süre sohbet etti.

Gaziemir eski Belediye Başkanı Adnan Yüksel, Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Oğuz Seyran, Gaziemir Seydiköylülüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Süvari, Gaziemir Seydiköylülüler Derneği'nden Deniz Doğan ve Ak Parti Gaziemir İlçe Başkan Yardımcısı Cafer Öztürker'den oluşan heyet, bir süre Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Şanlıurfa'da bulunduğundan mutlu olduğunu söyleyen Gaziemir eski Belediye Başkanı Adnan Yüksel, Başkan Zahit'e ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Merkez Adnan Yüksel Gaziemir Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title