Haberler

Balıkesirspor-Şanlıurfaspor Maçından Notlar

BALIKESİRSPOR'da sarı kart cezalısı sağ bek Okan, bu sezon ilk kez bir maçta 11'de oynayamadı.

BALIKESİRSPOR'da sarı kart cezalısı sağ bek Okan, bu sezon ilk kez bir maçta 11'de oynayamadı. Teknik Direktör Can Cangök, Okan'ın yokluğunda genç oyunculardan Uğur Aygören'e şans verdi. Kırmızı-beyazlılarda cezası biten Glumac, Şanlıurfa maçıyla takıma dönerken, Boluspor maçında sakatlığına rağmen oynayan Oğuz bu kez riske edilmedi. Oğuz yedek kulübesinde görev bekledi.

EV sahibinde Can Cangök, defansı Uğur, Oğuzhan, Glumac ve Bülent'ten oluşturdu. Bal-Kes'in eski kaptanı ve antrenörü Yunus İçuz'un 20 yaşındaki kardeşi İbrahim İçuz da 18 kişilik maç kadrosunda yer buldu. Son haftalarda bulduğu şansları değerlendiremeyen Genero Zeefuik ise kadronun dışında kaldı ve maçı tribünden izledi.

ŞANLIURFASPOR'da sarı kart cezalısı Berkay Can ile birlikte daha önce kadro dışı bırakılan İsmail Dinler, Ali Can ve Ramazan Sal 18'de yer almadı Balıkesirspor'un eski oyuncularından İzzet ve kaleci Sinan bu kez rakip olarak Atatürk Stadı'na çıktı. Takımın golcülerinden, eski Beşiktaşlı Batuhan yedek soyundu.

GÜNEYDOĞU temsilcisinde Ünal Karaman'ın istifası sonrası işbaşı yapan ve 3-0'lık Altınordu galibiyetiyle camianın güvenini kazanan Teknik Direktör Kemal Kılıç, maç boyunca yerinde duramadı. Kılıç zaman zaman istediğini yapamayan oyuncularına tepki gösterdi.

BAL-Kes üst üste deplasmanda oynadığı Altınordu ve Boluspor maçlarının ardından 21 gün sonra Atatürk Stadı'nda sahaya çıktı. Balıkesirspor'da beklenen seyirci yine yoktu. Tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekti. "Kıpkırmızı bir tutku, bembeyaz bir sevda" yazılı pankart açan taraftarlar, maçın başlamasıyla birlikte takıma büyük destek verdi. Balıkesirliler, Şanlıurfaspor'un ilk yarıdaki erken golünden sonra da takımlarını desteklemeyi sürdürdü. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfaspor Balıkesirspor Berkay Can Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title