Haberler

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Gönen MYO'da İncelemele Yaptı

Güncelleme:

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Gönen Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bedri Yüksel, Prof. Dr. Oktay Arslan, Prof. Dr. Mehmet Doğan ve Genel Sekreter Orhan Durak'ın da hazır bulunduğu ziyaret, akademik ve idari personelle Güneşli Köy Konağı tesislerinde yapılan toplantı ile başladı. Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan, Gönen Jeotermal Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Baki Çicek, Bandırma Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Çenet, Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sedat Yumuşak ve Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Kılıç'ın da yer aldığı program öncesinde Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alpaslan Serel bir konuşma yaparak üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan'a, Gönen Meslek Yüksekokuluna verdiği destekler için teşekkür etti.

Toplantıda, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında akademik ve idari personelle görüş alışverişinde bulunan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, daha sonra Gönen Meslek Yüksekokulu kampüsünde incelemelerde bulunarak programını tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahir Alkan Bandırma Gönen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title