Haberler

Şehirler arası yolcu otobüsünde çıkan yangında ölen 5 kişinin kimlikleri belli oldu

Güncelleme:

Balıkesir-Edremit kara yolunda, yolcu otobüsünde çıkan yangında hayatını kaybeden 1'i çocuk 5 kişinin kimlikleri tespit edildi. Kazada yaralanan 15 kişinin tedavisi devam ediyor.

Balıkesir- Edremit kara yolu Gökçeyazı Mahallesi mevkisinde, yolcu otobüsünde çıkan yangında hayatını kaybeden 1'i çocuk 5 kişinin kimlikleri tespit edildi.
2 şoför, 1 muavin ve 34 yolcuyu taşıyanKamil Koç firmasına ait 06 LK 794 plakalı yolcu otobüsünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın sonucunda 5 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

İŞTE ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Yangında, Sivas Yıldızeli nüfusuna kayıtlı Fatma Kızılöz (81), Bursa Kestel nüfusuna kayıtlı Özlem Yılmaz (17), Çanakkale Gelibolu nüfusuna kayıtlı İlhan Adalı (71), Bursa Osmangazi nüfusuna kayıtlı Huzeyfe Yavuz (5) ve Trabzon Maçka nüfusuna kayıtlı Sibel Akkaya (56) hayatını kaybetti.

Yanan otobüsün şoförleri Nihat Demir (48) ve Hüseyin Hakkıoğlu'nun (41) gözaltındaki işlemleri sürüyor.

Şehirler arası yolcu otobüsünde çıkan yangında ölen 5 kişinin kimlikleri belli oldu

NE OLMUŞTU?

Dün Balıkesir'de bir yolcu otobüsü seyir halindeyken alev aldı. Yaşanan panik sırasında araçtan çıkamayan 1'i çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi de yaralandı. Şoförün ve muavinin anlattıklarına göre yangın orta kısımdaki kahve makinesinden çıktı. Yangının kesin nedeni ve herhangi bir ihmal olup olmadığı bilirkişi raporlarıyla netleşecek.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Gökçeyazı Edremit Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

GÖKCEBEY:

BEYLER DENETIMLE KAZALARIN BIR ILGISI YOKTUR TEK SUCLU BU TÜRKIYEDE YAPILAN AVRUPADA KULANIMI YASAK OLAN ARABA VE OTOBÜSLERIN YAPIMINA TÜRKIYE TARAFINDAN SERBEST OLMASIDIR. TÜRKIYEDEKI OTOBÜSLERIN NE KADAR SATAFATLI OLDUGUNU HEPIMIZ GÖRÜYORUZ SON MODERN PLASTIKTEN YAPILMIS TABUTLARDIR ASLINDA TÜRKIYEDE ADALET OLSA KAZA SONUCU COCA-COLA TENEKESI GIBI EZILEN ARABA FABRIKALARINI KAPATIRDIR . 100 KM HIZLA GIDEN SAHIN VE DOGAN TAKSILERI TARLALARA UCUYORLAR YANI DEVLET MILLETINE TABUT SATTIRIYOR.

6
0
yanıtYanıtla
GARİBAN:

NEDE DESEK BOŞ ECEL GELMİŞ CİHANA BAŞ AĞRISI BAHANE

1
4
yanıtYanıtla
Uzak Yıldız.:

Dünyanın her yerinde otobüs var. Neden hep Türkiyedekiler yanıyor ?

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

çünkü o otobüsleri sürenler firmalar cebini doldurmak için insanların hayatlarını hiçe sayıyorlar.

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

mersedes otobüslerin tavanı fiberglas yahu fabrika hadımköy yolunda gelin görün yanıcı maddelerle kaplanıyor otobüsler

0
0
yanıtYanıtla
serhat ülger:

herkes sırasıyla inse seri bir şekilde hiçbir sıkıntı olmaz ama insanımızda düşünce 0 yemin ederim herkes kendi canının derdinde kimseyi düşünmüyor bana birşey olmasın herkese noluyosa olsun

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

o anda o ortamda o psikolojide nasıl olmayı bekliyorsun. Allah göstermesin böyle bi olaya maruz kalsan kendi canını hiçe sayıp başkalarını düşünecek kadar yiğitmisin? Oturduğun yerden konuşması kolay.

yanıt0
yanıt0
mem:

Bu firma da ne hersene aynı olaylar denetim yok olsada ya birileri araya girer yada rüşvet

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title