Haberler

Balıkesir Belediyesinde Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

Güncelleme:

Balıkesir Belediyesinin 7. katında mutfakta ocak üzerinde unutulan yemekten dolayı çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Balıkesir Belediyesi'nin 7. katında yangın çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde belediye binasının 7. katında, mutfakta ocak üzerinde unutulan yemekten yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın 7. katına çıkarak yangına bina içinden ve dışından müdahale ettiler.

Çok sayıda hazır bulunduğu olay yerinde, vatandaşlar da meraklı bakışlarla yangını seyretti. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Mutfak malzemelerinin hasar gördüğü yangın, kısa bir süre içinde söndürüldü.

Olay yerine gelen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu, yangının çıkış nedeninin mutfakta ocak üzerinde unutulan yemekten dolayı kaynaklandığını söyledi. Öztozlu, "Şu an için bir sıkıntı yok. 7. kattaki mutfak malzemeleri ve lambiriler yanmış. İtfaiye ekipleri olaya müdahale etti" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title