Haberler

Balıkesir Belediyesi'ndeki Operasyonda 24 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Balıkesir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 kişi adliyeye sevk edildi.

Balıkesir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 kişi adliyeye sevk edildi.

Balıkesir'de cuma sabahı polisin gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 2'si belediye başkan yardımcısı, biri MHP Merkez İlçe Başkanı toplam 24 kişi, sağlık kontrollerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınanların yakınları ile MHP'li bir grup, gözaltına alınanlara destek için adliye bahçesinde toplandı. İki otobüsle adliyeye getirilen şüpheliler arasında belediye başkan yardımcıları Tuna Aktürk (Balıkesirspor Kulübü Başkanı) ve Yusuf Özenç (Balıkesirspor Kulübü İkinci Başkanı, Belediyespor Kulüp Başkanı), MHP'li meclis üyesi Faruk Demiraslan (Fırıntaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı), MHP'li meclis üyesi Niyazi Tunç (Balıkesir Fırıncılar Odası Başkanı), MHP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, Belediye İmar Müdürü, belediyenin çeşitli birimlerinde görevli amir, memur ve bazı siviller ile 3 işadamının bulunduğu bildirildi.

Operasyonda gözaltına alınan şahıslarla ilgili listede adı geçen ve haberlere yansıyan Balıkesir Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, telefonla ulaştığı gazetecilere kendisinin gözaltına alınmadığını, operasyonla bir ilgisinin bulunmadığını açıklamıştı. MHP'li meclis üyesi Niyazi Tunç'un da gözaltındaki 24 şüpheli arasında olması dikkat çekti. Polisin geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye getirilen şüphelilerin işlemleri devam ediyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Belediyesi Balıkesirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title