Haberler

İstanbul'da Balığın Kulağına Kar Suyu Kaçtı, Fiyatlar Düştü

Güncelleme:

İstanbul'da etkili olan kar yağışı vatandaşa çile yaşatırken, iyi haber balık fiyatlarından geldi. Fiyatlar, yüzde 30 oranında düştü.

İstanbul'da bir süredir etkili olan kar yağışı ile birlikte balık fiyatlarında düşüş yaşandı. Fiyatların düştüğünü dile getiren Karaköy Balık Pazarı esnafı müşteri bekliyor.

HEM BOLLAŞTI, HEM LEZZETLENDİ, HEM DE FİYATI DÜŞTÜ

Karaköy Balık Pazarı esnafı olan Mehmet Karlıdağ, kar yağınca fiyatların düştüğünü dile getirerek, "Çinekop dün 50 liraydı, bugün 35 liraya düştü. Hamsi dün 15 liraydı bugün 10 lira oldu. Palamutlar 20 liraydı bu gün 15 lira. Mezgit yine düşüşte. Balıklar bollaştı, hem de daha lezzetlendi. Fiyatlar da ucuzladı. Karın olumlu yanı ilerleyen günlerde fırtına da olursa çinekop biraz daha düşer. Müşteri pahalı olduğu için geliyordu, boş dönüyordu. Şimdi ucuz olunca hem biz bol satacağız, hem de müşteri boş gitmeyecek" dedi.

BAZI VATANDAŞLARA YİNE DE PAHALI GELDİ

Pazardaki esnaf fiyatların düştüğünü söylese de pazara gelen bazı vatandaşlar ise fiyatların yüksek olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Karaköy Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Balikci baba:

Ben kendim tutar kendim yerim

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title