Haberler

Balalı vatandaşlar doğal gaza kavuşuyor

Güncelleme:

Ankara'nın Bala ilçesinde evlere doğal gaz taşıyacak boruların döşeneceği alana ilk kazma vuruldu.

Ankara'nın Bala ilçesinde evlere doğal gaz taşıyacak boruların döşeneceği alana ilk kazma vuruldu.

Bala Belediyesi Başkentgaz ve BOTAŞ öncülüğünde başlatılan Bala'ya doğal gaz yatırım projesi için temel atma töreni düzenledi.

Törende doğal gaz bağlanması için ilk kazmayı, Bala Kaymakamı Yusuf Turhan ve Belediye Başkanı Ahmet Buran vurdu.

Törende konuşan Kaymakam Turhan, ilçenin yıllarca hasretle beklediği bir çalışmanın başladığını belirterek, "Doğal gazın Bala'ya verilmesiyle hem ekonomik hem de sosyal olarak Bala'nın çehresinin değişeceğine inanıyorum." dedi.

Belediye Başkanı Buran da doğal gazın Bala'ya gelmesiyle ilçenin ekonomik ve sosyal yapıdan gelişeceğini söyledi.

İlçenin doğal gazı yıllardır beklediğini belirten Buran, "Verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi sürecinin ardından bunun temelini atmak ayrı bir mutluluk veriyor." ifadesini kullandı.

Bala'nın kış mevsiminden itibaren doğal gaz kullanmaya başlayacağını aktaran Buran, "Temelini bugün attık. Yetkililerle görüşüyoruz. Merkezi iki ay içinde bitiriyoruz. Hattın çekilmesi de 4 ayı bulur. İnşallah 11. ayda Bala'ya doğal gaz verilmeye başlanacak. Bir aksilik olmazsa bu kış vatandaşlarımız doğal gaza kavuşmuş olacak. Zaten Başkentgaz bir büro açacak ve abonelik işlemleri bir hafta içinde başlayacak ve vatandaşlarımız gelip müracaatlarını yapacaklar." diye konuştu.

Konuşmaların ardından tören alanında kurban kesildi ve dua edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Başkentgaz Ankara Bala Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title