Haberler

Bala'da Yerel Kalkınma Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Bala Belediyesi ve Bala Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve AB tarafından desteklenmesi planlanan 5 yıllık Bala Yerel Kalkınma Stratejisi ve Yerel Eylem Grubu projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bala Belediyesi ve Bala Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve AB tarafından desteklenmesi planlanan 5 yıllık Bala Yerel Kalkınma Stratejisi ve Yerel Eylem Grubu projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bala Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Yusuf Turhan, Belediye Başkanı Ahmet Buran, Bala eski Kaymakamı ve İller İdaresi Daire Başkanı Mithat Can Kutluca, proje sorumlusu Prof. Dr. Bülent Gürçubuk ve çok sayıda davetli katıldı.

Proje sorumlusu Prof. Dr. Bülent Gürçubuk, "Bala Yerel Kalkınma Stratejisi" konulu sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.

Tanıtım toplantısında konuşan Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, projeyle ilgili son aşamaya gelindiğini, bir ay içinde TKDK'ya teslim edeceklerini belirterek, "İnşallah kabul olacak ve Balamız'ın tanıtımında, kırsal kalkınmasında, turizmde, kooperatifçiliğin gelişmesinde ve Balalılık bilincinin oluşturulmasında çok büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bunun devamında mahalle ve köylerimize hibe kapsamında projelerimizi Bala'ya kazandıracağız" dedi.

Bala Kaymakamı Yusuf Turhan ise "Proje geçmesi halinde Bala'nın gelecek on yıllarını kurtaracaktır. Bala'yı Türkiye'de tarım, turizm ve kültürel alanda önemli bir konuma getirecektir. Bu çok önemli projenin bugün stratejik halini hep birlikte netleştirmiş olacağız. Bu denli önemli bir projeye öncülük eden önceki dönem Bala Kaymakamımız Mithat Can Kutluca'ya ve Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran'a teşekkür ediyorum" dedi.

Projenin başlangıç startını veren Bala eski Kaymakamı ve İller İdaresi Daire Başkanı Mithat Can Kutluca ise projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Buran Mithat Can Bala Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title