Haberler

Bakan Yılmaz, Esnafı Dinledi

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Milletvekili adayları Abbas Barış ve Alattin Parlak ile birlikte Ofis Ekinciler Caddesi üzerindeki Yeraltı çarşısındaki esnafları ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Milletvekili adayları Abbas Barış ve Alattin Parlak ile birlikte Ofis Ekinciler Caddesi üzerindeki Yeraltı çarşısındaki esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunların ve sıkıntılarını dinleyen Bakan Yılmaz, esnaf sorunlarının ivedi bir şekilde çözülmesi için her türlü katkıyı sunacağını belirterek "7 Haziran'dan sonra sık sık sizleri ziyaret ederek, bu sorunlarla bizzat kendim ilgileneceğim" dedi.

Anneler günü kutlamasına katıldı

Bakan Yılmaz, esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Diyarbakır Kadın kolları Türkiye geneli 81 ilde eş zamanlı olarak 'Güçlü Anneler, Güçlü Türkiye' sloganı ile gerçekleştirilecek Anneler günü kutlamalarına katıldı. İstasyon Meydanında düzenlenen kutlamaya, Bakan Yılmaz'ın yanı sıra Diyarbakır Milletvekili adayları Netice Arslan, Durdane Yalar ve Oya Eronat ile Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tanılır Evsen ve çok sayıda kadın partili katıldı.

Annelerin gününü kutladı

Bakan Yılmaz, kutlamada yaptığı konuşmada, Bütün annelerin anneler gününü kutlayarak, "Kadınlar bizim için çok önemlidir. Onlara çok büyük değer verilmesi gerekir. Kadınlara yönelik şiddetin önüne geçmek için gerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve gerekse Hükümetimiz her türlü çabayı gösteriyor, gösterecektir. Başlatılan çözüm süreci anneler sayesinde başladı. Annelerin desteğine çok ihtiyacımız. Biz süreci gençlerin ölmemesi ve annelerin ağlamaması için başlattık. Kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Bakan Yılmaz, kendisine hediye edilen kadınlar gününe binaen kırmızı kaşkol ile Kadınlara kırmızı karanfil dağıttı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cevdet Yılmaz Abbas Barış Diyarbakır Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title