Haberler

Bakan Tunç: İsrail Uluslararası Anlaşmaları Ayaklar Altına Alıyor

Güncelleme:

1)BAKAN TUNÇ 'İSRAİL ULUSLARARASI ANLAŞMALARI AYAKLAR ALTINA ALIYOR'Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Valiliği'ni ziyaret etti.

1)BAKAN TUNÇ  'İSRAİL ULUSLARARASI ANLAŞMALARI AYAKLAR ALTINA ALIYOR'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Hulusi Şahin ve AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş, Tuba Vural Çokal ve Atay Uslu tarafından karşılanan Bakan Tunç, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuştu. Bakan Tunç, Filistin'e yönelik saldırıları katliam olarak değerlendirdi. "Hepimizin yüreğini dağlayan bir savaş suçu işleniyor" diyen Bakan Tunç, Filistinlilerin genç, çocuk, yaşlı demeden katledildiğini ve bir soykırım yapıldığını söyledi. Türkiye olarak savaş suçunun ortadan kalkması için girişimlerde bulunduklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kanın durması için büyük gayretleri olduğunu söyleyen Bakan Yılmaz Tunç, Filistin'deki savaş suçuna dünyanın sessiz kaldığını ve katliama göz yumduğunu belirtti. Bakan Tunç, şöyle konuştu: "Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nin ateşkes önerilerini reddederek oradaki savaşın devam etmesi kararını da ibretle görüyoruz. Çözüm üretemiyorlar. İsrail, uluslararası anlaşmaları çöpe atıp, ayaklar altına alıyor. Uluslararası kuruluşlar da buna sessiz kalıyor. Başından beri söylüyoruz. Filistin'de iki devletli bir yapının kurulması bir çözümdür."

Bakan Yılmaz Tunç, kentte bakanlığın yaptığı yatırımlardan da söz etti. Antalya Adalet Sarayı'na ek olarak yeni bir adalet sarayı binasının inşasını yatırım planına aldıklarını belirten Bakan Tunç, "Mevcut adalet binası büyüklüğünde ek bir bina yapacağız. 61 bin metrekare kapalı alanda bir bina olacak. 2024 yatırımlarına alındı" dedi.

Ayrıca Tunç, Kemer, Manavgat, Elmalı ve Kaş'a da yeni adalet binaları kazandıracaklarını ve 2024 yılı yatırım planına aldıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Valiliği Yılmaz Tunç Antalya İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title