Haberler

Bakan Şimşek'in Kızı Azra'nın Durumu İyiye Gidiyor

Güncelleme:

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ağabeyi Selahattin Şimşek, yeğeni Azra Esma'nın durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ağabeyi Selahattin Şimşek, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına telefonla bağlanarak, yeğeninin sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

"DUALARIMIZ ONUNLA"

Yeğeni Azra'nın sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini kaydeden Şimşek, "Dualarımız onunla. İnşallah sağlığına kavuşur. Şu an eskisinden daha iyi" dedi.

"BİZ İNANÇLI İNSANLARIZ, BİR SIKINTI OLMAYACAK İNŞALLAH"

Yeğeninin hastalığına konulan teşhisle ilgili bir bilgisinin olmadığını aktaran Şimşek, kardeşi Mehmet Şimşek'in de moralinin iyi olduğunu söyledi. Ağabey Şimşek, "Biz inançlı insanlarız. Bir sıkıntı olmayacak inşallah. Arayan herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

9 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA

20 Mayıs Çarşamba gecesi aniden rahatsızlanması üzerine Ankara'daki bir üniversite hastanesine kaldırılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in 16 aylık kızı Azra Esma'nın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Şimşek Tahir Sarıkaya Mehmet Şimşek Beyaz TV Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

düzgünMobil-ANDROID:

ne kadar kizsakta o da bir baba. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. acil şifalar diliyorum.

35
0
yanıtYanıtla
gülay:

ya arkadaş minicik kızı alet etmeyin siyasetinize. babasının hatalalarından dolayı kızı için yazdığınız yorumlar ayıptır. Allah tan korkun o daha bir melek

12
4
yanıtYanıtla
AYŞEN:

BİR GARİBANIN ÇOCUĞU DA ÖZEL HASTANELERDE EN İYİ DOKTORLARDA TEDAVİ OLSA KİMSEDE TEREDDÜT OLMAZ BU İŞLER İNANÇLA DEĞİL PARAYLA OLUYOR. ACİL ŞİFALAR OLSUN KÜÇÜK YAVRUYA.

13
1
yanıtYanıtla
mhp li:

ey maliye bakanı milletin ahını alırsınız rüşvet haram faiz yersiniz. mersedeslere çerez parası dersiniz tabi sizin ceplerinizde milyonlar oldugu için. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. yinede vicdanlı olmak lazım Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyi olur.

10
4
yanıtYanıtla
İstMobil-IOS:

Nede olsa bakan beyin kızı gariban biri olsa bukadar ilgi olmazdı

5
3
yanıtYanıtla
t.c burak seftaMobil-ANDROID:

haram yedirmeyin cocuklariniza allah sifa versin

6
1
yanıtYanıtla
musa dunya:

Allah acil şifalar versin

4
1
yanıtYanıtla
ahmetmobilWeb@haberler.com:

Dualar kabul olcak Insallah minik melegi Allah ailesine bagislayacak. Allah kimseye evlat acisi vermesin.. Aminn..

4
1
yanıtYanıtla
arslan:

1) BU ADAMLARIN ÜSTELİKTE SEÇİM MEYDANLARINDA SÖYLEDİKLERİ HİÇ BİR ŞEYE İNANMAM2)BİR HASTANEDE YOĞUN BAKIMDAKİ HASTA HAKKINDA NASIL OLUYORDA AMCASI TEŞHİSİNİ BİLE BİLMİYOR ?3 ) BİR BABA EVLADINI YOĞUNBAKIMA YATIRIP PARTİ MİTİNGİNE KOŞABİLİYORSA ONDAN KİME NE HAYIR GELİR ?4)HEPSİ GERÇEKSE BİLE ALLAH KİMİ NEYLE SINAYACAPINI BİZEMİ SORAAK ?BU REKLAM KOKULU HABERLERDEN BIKTIM ARTIK ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN KİME NE VERECEĞİNİ O BİLİRONUN HİKMETİNDEN SUAL Mİ OLUR

3
1
yanıtYanıtla
Nrrrr:

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE adam yapıyo ama Rabbimde ona başka yerden veriyo o yavrunun suçu yok ana baba seçemiyoruz maalesef ama bu bi uyarı olabilir !!!

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title