Haberler

Bakan Şimşek, Batman'da Açılış Törenine Katıldı

Güncelleme:

Maliye Bakanı Şimşek, yapımı tamamlanan Batman Ticaret Borsası'nın yeni binası ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'ni hizmete açtı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yapımı tamamlanan Batman Ticaret Borsası'nın yeni binası ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'ni (ABİGEM) hizmete açtı.

Batman'da yapımı tamamlanan ve yaklaşık 3.5 milyon liraya mal olan Ticaret Borsası'nın yeni binası, düzenlenentörenle hizmete açıldı. Açılış törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat, Batman Valisi Yılmaz Arslan, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel ile eski futbolcu Tanju Çolak katıldı.

Pazaryeri Mahallesi ile otogar bitişiğinde, üç yılda yapımı tamamlanan Ticaret Borsası'nın açılış töreni, Batman Müftüsü Hasan Çağlar'ın okuduğu da sonrası, tüm konukların katılımı ile gerçekleştirildi.

Daha sonra da Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'nin (ABİGEM) açılışı yapıldıktan sonra konuşan Batman Valisi Yılmaz Arslan, daha önce 8 milyon liraya eğitim kompleksi yaptıran TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ederek, "Ankara'da bir süre önce eğitim kompleksi için protokol imzalamıştık. Bugün de borsa hizmet binası için şehrimize konuk olan Maliye Bakanı sayın Mehmet Şimşek ile TOBB Başkanı sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Vali Arslan, Bakan Şimşek ve Hisarcıklıoğlu'na teşekür plaketi sundu ve kentin ekonomisiyle ilgili brifing verdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve beraberindekilerin Batman'a geldiği öğle saatlerinde yapılan karşılama töreni sırasında, insansız hava araçları Heronların hareket halinde olduğu görüldü. - Batman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Mehmet Şimşek Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title