Haberler

Kılıçdaroğlu "Bu adama kim bakar" demişti! Bakan Nebati'den zehir zemberek yanıt geldi

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki "Bizim çok ünlü uluslararası ekonomistlerimiz varken bu adama kim bakar?" sözlerine tepki gösterdi. Bakan, "Sen kimsin beni İngiliz vatandaşı bir maliyeci ile karşılaştıracaksın. Sen kim oluyorsun da Hazine ve Maliye Bakanı'nı hor göreceksin hadi oradan. Utanmadan sıkılmadan T.C. Hazine ve Maliye Bakanı'nı İngiliz pasaportlu bir adamla eşleştiriyorsun." dedi.

AK Parti'den Mersin 1'inci sıra milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus ilçesine geldi. AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan Bakan Nebati, güçlerini milletten aldıklarını söyledi.

"BU ADAMA MİLLET BAKAR"

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bakan Nebati, CHP liderinin kendisi için sarf ettiği "Ona kim bakar?" sözlerine de çok sert yanıt verdi. Bakan Nebati, "Beyefendi bugün kendisi hakkında söylediklerime ne cevap vermiş biliyor musunuz; 'Bizim çok ünlü uluslararası ekonomistlerimiz varken bu adama kim bakar?' Bu adama millet bakar. Millet, senin gibi İngiliz pasaportuyla IMF'ye teslim olan, dışarıdakilere hazır ol da duran, onlara ne istiyorsunuz yapacağım diyenlerle değil, bu millet ne isterse onu yapar diyen birisi olduğumuz için bizi seviyor, sen kimsin ya?" dedi.

Kılıçdaroğlu 'Bu adama kim bakar' demişti! Bakan Nebati'den zehir zemberek yanıt geldi

"SEN KİM OLUYORSUN DA BU ÜLKE BAKANINI HOR GÖRECEKSİN?"

Nebati sözlerine şöyle devam etti: "Diplomalı ama bu diplomanın sahibi milli, bu diplomanın sahibinin kıblesi Mekke, bu diplomalı Hazine ve Maliye Bakanı'nın kıblegahı Kudüs, bu diplomanın sahibi Türkiye'deki tüm vatandaşlara eşit gören, hayat boyunca ötekileştirmeyen Hazine ve Maliye Bakanı. Sen kimsin ya? Beni İngiliz vatandaşı bir maliyeci ile karşılaştıracaksın. Sen kim oluyorsun da Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı'nı hor göreceksin hadi oradan. Utanmadan sıkılmadan Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı'nı İngiliz pasaportlu bir adamla eşleştiriyorsun. Öyle ki o toplantıya davet edecek gücü bulamıyor. Çünkü efendileri ona Amerika'da video konferansla emirleri ve talimatları veriyor. Biz de diyoruz ki 'tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet ve iriyiz, diriyiz hep beraber Türkiye' diyoruz. Sen kiminle uğraştığını bilmiyorsun. Şu gördüğün adam, Recep Tayyip Erdoğan'la 30 yıldır aynı yolda yürüyor. Sen ne biliyorsun? Bu ülkenin başkanı, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, benim yol arkadaşım yol."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu Nureddin Nebati Maliye Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Leonidas:

Yahu bir kerede dini duyguları sömürmeden bir açıklama yapın. Vallahi 60'lar 70'ler kuşağını böyle kandırabilirsiniz. Ama sizin anladığınız şeklide yazacağım Sn.Bakan keşke gören bir bakan olsaydınız bakan bir bakan olmasaydınız. Vallahi ben bakmam size Sn.BAKAN...

349
137
yanıtYanıtla
gökhan akgül:

SAYIN NEBATİNİN GÖZÜNDEKİ IŞIĞA BAKSA YETERDİ HALBUKİ.

362
41
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

boş boş birbirnize laf çakiyorsunuz ne gerek var böyle şeylere yapacagınız icratlari düşünün düzgün plan çizin.

251
31
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Sayın bakanım uyma sen şuna, doktoru kendi haline bırakın demiş zaten.

140
129
yanıtYanıtla
Ege Akbas:

LAf ettiğin ekonomistler Yetenk Sizsiniz Türkiye, sen Yetenksizsiniz Türkiye...

78
111
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title