Haberler

Bakan Gürcan : Türk Toplumu Sağduyusunu Sokakta Değil, Sandıkta Gösterdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Çorum'un Osmancık İlçesi'nde yaptığı konuşmada, "Türk toplumu sağduyusunu her zaman sokakta değil, sandıkta gösterdi" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Çorum'un Osmancık İlçesi'nde yaptığı konuşmada, "Türk toplumu sağduyusunu her zaman sokakta değil, sandıkta gösterdi" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, bugün Çorum'un Osmancık İlçe Belediyesi'ni ziyaret ederek kadınlarla düzenlenen bir toplantıya katıldı. Bakan Gürcan Osmancık Belediyesi önünde Çorum Valisi Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ile görevliler tarafından karşılandı. Belediye ziyareti sırasında Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan'a çiçek takdim edildi. Başkan koltuğuna oturan Bakan Gürcan, daha sonra toplantının yapıldığı salona geçti.

Burada kadınlara hitap eden Bakan Gürcan, halk toplantılarını önemsediğini, son 13 yılda Türkiye'nin sosyal politikalar alanında umulmadık güzel projeler yaptığını dile getirerek, "Devlet, kamu yardımları ve kamu hizmetleri açısından biz engelliye, evinde bakana destek olduk. Hem de öyle bir destek ki, bu desteğin bir eşi benzeri dünyada yok. Sadece bu mu? Hayır. Yaşlısına hizmet verene de destek olduk. Evinde bakım isteyene de yine evde bakım hizmeti sunduk" dedi.

Türk toplumunun sağduyusunu her zaman sandıkta gösterdiğini ifade eden Bakan Ayşen Gürcan, "Sokakta değil, terör örgütlerinde değil, sandıkta güzelce tepkisini koyarak, sağduyusunu koyarak. Bugüne kadar nasıl olduysa, bugünden sonra da böyle olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Vatandaşlardan istikrarı devam ettirmelerini isteyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gürcan, istikrarın olmadığı yerde kaos, kaosun olduğu yerde kararsızlık, kararsızlık olan yerde de iş olmayacağını söyledi. Bakanlıklarının bütçesinin arttığını, artan bütçenin de yeni hizmetlere vesile olduğunu belirten Bakan Gürcan, "Bu daha fazla hizmet kurumu açmak demek, daha fazla istihdam imkanı sağlamak demek, bu daha fazla yardıma ihtiyaç duyan insana ulaşmak demek. Bu daha sosyal bir toplum olmanın, sosyal kalkınmayı sağlayacak toplum olmanın kapılarını açmak demek. Yolumuz uzun, işimiz zor ama bu iş sizler için olduğu zaman kolay geliyor. O yüzden izin verin biz çalışacağız, çalışmaya da devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle ve bu anlamda toplumsal destekle" dedi. Bakan Gürcan, kadınlardan gelen bazı sorulara cevap verirken gelen talepleri de not aldı. - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşen Gürcan Ahmet Kara Osmancık Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title