Haberler

Bakan Gürcan, Macaristan'da Yaşayan Türklerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Macaristan'da yaşayan Türklerle Budapeşte Yunus Emre Enstitüsünde bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü ziyaretinden detaylar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Macaristan'da yaşayan Türklerle Budapeşte Yunus Emre Enstitüsünde bir araya geldi. Macaristan İnsan Kaynakları Bakanlığı tarafından düzenlenen "Budapeşte Demografi Forumu" toplantısına katılmak üzere Macaristan'da bulunan Ayşen Gürcan, Macaristan'da yaşayan Türklerle Budapeşte Yunus Emre Enstitüsünde bir araya geldi.Avrupa'daki nüfus problemlerini tartışmak amacıyla Macaristan İnsan Kaynakları Bakanlığı tarafından düzenlenen Budapeşte Demografi Forumu'nun önemli olduğunu, konferansta Türkiye'nin aile yapısını tanıttığını belirten Bakan daha sonra Macaristan'da yaşayan Türklerin sorunlarını dinledi.Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Yakup Gül, Bakan Gürcan'a enstitünün çalışmalara hakkında brifing verdi.Toplantıya Budapeşte Büyükelçisi Şakir Fakılı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Budapeşte Temsilcisi Büyükelçi Arif Altay, Budapeşte Yunus Emre Estitüsü Yakup Gül ve MÜSİAD Macaristan Temsilcisi Fadıl Başar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşen Gürcan Macaristan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title