Haberler

Bakan Gürcan, Kameralar Önünde Müşavirini Fırçaladı

Güncelleme:

Eskişehir'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, konuşma sırasında müşaviri mikrofunu düzeltmek isteyince, "Ne yapacaksan yap" diyerek çıkıştı.

Eskişehir'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın konuşması sırasında, kürsüdeki mikrofonu düzeltmek isteyen Basın Müşaviri arasında yaşanan diyalog dikkat çekti.

"NE YAPACAKSAN YAP"

Bakan Gürcan, konuşması sırasında mikrofonunu düzeltmek isteyen Basın Müşavirine konuşmasını keserek sert bir mizaçla önce ters ters baktı. Ardından, "Ne yapacaksan yap çabuk. Bunu baştan ayarlayacaksınız." diyerek tepkisini dile getirdi.

"KONSANTRASYONUMU BOZDUN"

Mikrofonun düzeltilmesinin akabinde bir süre kürsüde bekleyen Bakan, basın müşavirine, "Konsantrasyonumu bozdun Sevda." diyerek sitemde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ayşen Gürcan Eskişehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

ANTİTOROS:

bu da kendını bakandan sayıyor , peh peh peh

22
7
yanıtYanıtla
olmuyor kardeş:

pekiyi siz kendinizi ne zannediyorsunuz kişileri kendinize göre bir yere ait gibi göstermek hangi kişiliğe sığdırıyorsunuz aylarca gelin bakan verin dendiğinde vardıda neden bir idareci ve bakan vermediniz yoksa yokduda ondanmıydı işte bu ülke için bu çok vahim

yanıt2
yanıt6
HASAN:

DİNDEN SİYASET YAPANIN ALLAH BELASINI VERSİN . . . .

6
0
yanıtYanıtla
estergonMobil-ANDROID:

sayın akp yetkilileri başka insanmı kalmadı mı sırf bu insanlar yüzünden de oy kaybediyorsunuz biraz özen biraz estetik biraz kişilik vede hitabet olmalı sonuçta bakan herzaman gözönünde olan biri yani liderlik liderlik liderlik liderlik heryönüyle liderlik olmalı

5
0
yanıtYanıtla
DERDO DERDO:

BU KAMERALAR ÖNÜNDE BÖYLE YA OLMIYAN YERDE INSANLARA KARSI NASILDIR SIZ DÜSÜNÜN:

5
0
yanıtYanıtla
bakan:

bakanlıkla alakası olmayanlar bedavadan bakan alıyorlarya aile bakanı dediğinde daha güleryüzlü daha sevecen biri olması gerekirken şuraya bak

4
0
yanıtYanıtla
Mesut Mobil-IOS:

Çakma bakandaki kibire bakk???

4
0
yanıtYanıtla
HasMobil-IOS:

havan batsın

4
0
yanıtYanıtla
Türklük bedenimiz, müslümanlık ruhumuz:

Kadın gen müd ken birden bakan yaparsan şaşırır kalır böyle işte. . Kapalı olmaktan utandırdınız bizi!

3
0
yanıtYanıtla
demir yurek:

Bunlar gercek imanli kardeslerimiz degiller o turban yapmacik gibi turbanzaten alet oldu siyasete

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title