Haberler

Bakan Güler'in Eşi Nikah Şahitliği Yaptı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Mummer Güler'in eşi Nevin Güler, eşinin adını taşıyan evlendirme dairesinde nikah şahitliği yaptı.

İçişleri Bakanı Mummer Güler'in eşi Nevin Güler, eşinin adını taşıyan ve Mardin'in ilk evlendirme dairesi olan Muammer Güler Evlendirme Dairesi'nde, nikah şahitliği yaptı.

Mardin'in ilk evlendirme dairesindeki ilk nikah törenine, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) Başkanı Saadet Gülbaran, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile eşi Fahriye Ayanoğlu, Mardin Belediyesi, Toplum Gelişim Merkezi (TOGEM) çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sibel -Ahmet Akın çiftinin nikahını Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu kıyarken, nikah şahitliğini de İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Nevin Güler ile Saadet Gülbaran yaptı. Gençlere bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmelerini dileyen Başkan Ayanoğlu, evlilik cüzdanını gelin Sibel Ersan Akın'a verdi. İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler de çifte mutlulukar dileyerek birer altın hediye etti.

Neval Güler, gezdiği evlendirme dairesini çok beğendiğini ifade ederek, Mardin'e bu güzel eseri kazandırdığı için Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na teşekkür etti. - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title