Haberler

Bakan Ergin: Asya ile Avrupa'yı Denizin Altında Birbirine Bağladık

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekilleri, Orhan Karasayar, Adem Yeşildal eşlik etti.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekilleri, Orhan Karasayar, Adem Yeşildal eşlik etti. Yayladağı Hükümet Konağı önünde düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlar ve protokolle bayramlaşan Bakan Ergin, "Türkiye'nin bulunduğu coğrafya ve yaşadığı sıkıntılara rağmen huzur içerisinde 76 milyonu kardeşçe bayramlaştıran ve bayramları huzur içerisinde karşılayan bir ülke" dedi. Türkiye'nin ne zaman bir istikrar yakalarsa arkasından ekonomik istikrar geldiğini belirten Bakan Ergin, şöyle konuştu:

"Türkiye sıçrama yapıyor ve zafer kat ediyor. 1950'den bu güne çok partili siyaset başladığından bu yana 63 sene geçmiş sevgili Yayladağılılar. Bu 63 sene içerisinde ne zamanki güçlü hükümetler gelmiş ne zamanki siyaset güçlü olmuş hizmetler güçlenmiş hizmetler artarak gelmiş bu vatana. Ne zaman da siyasi çekişme olmuş ne zaman istikrarsızlık olmuş siyasette anında ekonomiye yansımış. Ekonomiye yansıyınca da yatırımlara yansıyor gelen hizmetler azalıyor. Son 11 yıldır 2002 den bu yana bunun çok net bir örneğiyle görmek mümkün. Osmanlı döneminde planlanmış olan 150 senelik bir hayal Asya'yla Avrupa'yı denizin altından birbirine bağladık 13 gün sonra da hizmete giriyor. Çin'den yoluna çıkan birisi Londra'ya kadar yoluna kesintisiz devam edebilecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Lekesiz Orhan Karasayar Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title