Haberler

Bakan Eker'den Bayramda Huzur ve Barış Dileği

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bayram namazını seçim bölgesi Diyarbakır'da kıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bayram namazını seçim bölgesi Diyarbakır'da kıldı. Bayramların Müslümanlar için sevinç günü ve birbirleriyle yakınlaşması olduğunu belirten Eker, "Bugün vesilesiyle insanlığa huzur ve barış diliyorum" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bayram namazını Gazi Caddesi'ndeki Ulu Cami'de kıldı. Bakan Eker'e, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven, İl Müftüsü Nimettullah Erdoğmuş, Ak Parti İl Başkanı Aydın Altaç ve çok sayıda partili de eşlik etti.

Sabah erken saatlerde Ulu Camii avlusu, Bayram Namazı'nı kılmak isteyen vatandaşlarla adeta dolup taştı. Bayram namazının ardından Bakan Eker, camideki geleneksel bayramlaşmada vatandaşların tek tek bayramını kutladı.

Diyarbakırlı hemşerilerinin bayramını kutlamak için burada olduğunu ifade eden Bakan Eker, "Diyarbakır'da böyle güzel bir bayramı, Diyarbakır halkıyla kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bayramlar, Müslümanlar için sevinç günüdür, birbiriyle yakınlaşmasıdır. Bugün vesilesiyle insanlığa huzur ve barış diliyorum. Hem şehrimiz için hem bölgemiz için, hem milletimiz için, tüm Türkiye için, tüm insanlık için, huzur ve barışa vesile olmasını temeni ediyorum" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Recep Güven Diyarbakır Erdoğmuş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title