Haberler

Bakan Bayraktar: Bu Ülkeye Zarar Vermek Günahtır

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Türkiye kalkınıyor." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Türkiye kalkınıyor. Kim ne derse desin. Öyle çevreci ifadelerle, masum ifadelerin arkasına saklanarak bu ülkeye zarar vermek günahtır. Bizden daha çok çevreci kimse olamaz. 7 milyar ağaç diktik. 2002 yılından bugüne kadar Türkiye'nin tamamında 7 milyar fidan dikildi" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve bazı milletvekilleri Trabzon'un Araklı İlçesi'ndeki Ali Cevat Özyurt İlkokulu'nun temel atma törenine katıldı. Halkoyunları gösterisinin ardından yapılan konuşmalardan sonra kürsüye gelen Bakan Bayraktar, şunları söyledi:

"2002 yılı sonu 2003 yılı başı Türkiye'nin iflas ettiği noktaydı. Kredi alamıyorduk. IMF'ye borcumuz vardı. Vergilerin yüzde 60'ı, 80'i dış borcun faizine gidiyordu. Bugün ise ülkemizde istikrar ve kalkınma var. Dünyanın imrendiği bir Türkiye var. Ak Parti'ye vurarak, Ak Parti'yi ortadan kaldırarak bir şey yapacaklarını zannediyorlar. Bu insafsızlık, bu vicdansızlıktır. Siz Türkiye'ye kötülük yapıyorsunuz. Uyanık olacağız. Kalkınırken, gelişirken savrulmayacağız. Bu da birilerinin hoşuna gitmiyor. Bundan da gocunuyorlar. Moral değerlerimize, ailemize, kökümüze, kültürümüze bağlı olarak kalkınacağız. Türkiye kalkınıyor. Kim ne derse desin. Öyle çevreci ifadelerle, masum ifadelerin arkasına saklanarak bu ülkeye zarar vermek günahtır. Bizden daha çok çevreci kimse olamaz. 7 milyar ağaç diktik. 2002 yılından bugüne kadar Türkiye'nin tamamında 7 milyar fidan dikildi. Ormanlar arttı. Yeşil alanlar arttı. Bunlar daha da artacak."

Türkiye'de yıllarca meselelerin kilimin altına itildiğini ifade eden Bayraktar, "Biz ise ayağı yere basan işler yapıyoruz. Ülkemizin kalkınması için çalışıyoruz. Birileri Türkiye'yi karıştırmak istiyor. Türkiye'nin kalkınmasından, gelişmesinden rahatsız oluyor. Bütün İslam alemi Türkiye'nin kalkınmasını, gelişmesini istiyor" ifadesini kullandı.

Daha sonra, törene katılanlarla birlikte otelin temeline ilk harcın akıtıldığı butona basan Bayraktar, Sürmene İlçesi'nde Özay Otel ve Çamburnu Fazlıoğlu Mahmut Bıçakçı Ortaokulu'nun açılış törenlerine de katıldı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Kızılcık Trabzon Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title