Haberler

Bakan Ayşen Gürcan Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Sivas’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Şehit Polis Muhammed Onur Demir’in ailesini ziyaret etti.

Sivas'a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Şehit Polis Muhammed Onur Demir'in ailesini ziyaret etti.

Bir dizi temasta bulunmak üzere Sivas'a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarınca açılan hendekleri kapatmak için yapılan operasyon sırasında teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Muhammed Onur Demir'in Diriliş Mahallesi'nde bulunan baba ocağını ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret basına kapalı gerçekleşti.

Bakan Gürcan, Sivas Valisi Alim Barut ile birlikte daha sonra Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı ziyaret etti. Bakan Gürcan, ziyarette Rektör Kocacık'tan üniversite hakkında bilgi aldı. Gürcan, daha sonra Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan kadın mahkumları ziyaret etti. Kadın mahkumlarla tek tek tokalaşan Bakan Gürcan'a ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve mahkumlar çeşitli hediyeler takdim etti.

Bakan Gürcan son olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve çocuk evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocukların sahnelendirdiği 'Oyun İçinde Oyun' adlı tiyatro gösterisini izledi. Oyunun sonunda Bakan Gürcan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Tiyatro oyununun ardından Bakan Gürcan, havayolu ile Sivas'tan ayrılarak Ankara'ya hareket etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşen Gürcan Onur Demir Silopi Şırnak Politika Güncel Haberler

title