Haberler

Bahçeşehir Koleji'nin Anaokulu Yenileme Projesi Bu Kez İskenderun'da

'Bahçeşehir Koleji, 20. yılında, 20 şehirde, 20 devlet anaokulunu yeniliyor' projesinin ikincisi, bugün İskenderun'da gerçekleştirildi.

'Bahçeşehir Koleji, 20. yılında, 20 şehirde, 20 devlet anaokulunu yeniliyor' projesinin ikincisi, bugün İskenderun'da gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Koleji, 20. Yıl Projesi kapsamında İskenderun'da Naciye-Suna-Oktay Tekin Devlet Anaokulu'nu yeniledi.

İskenderun Bahçeşehir Koleji 'SosyalBenJunior' öğrencileri topladığı oyuncakları anaokulundaki öğrencilere ulaştırırken, Uğur ve Bahçeşehir Yayınları da çocuk kitabı sağlayarak Bahçeşehir Koleji'nin sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Bahçeşehir Koleji 'SosyalBenJunior' öğrencileri toplanan tüm yardım malzemelerini bugün Naciye-Suna-Oktay Tekin Devlet Anaokulu'na teslim ederken, Bahçeşehir Koleji İletişim Direktörü Çiğdem Işık Özkan, İskenderun Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Sefai Server Dik ve Bahçeşehir Üniversitesi'nden Dr. Füsun Akdağ da onlara eşlik etti.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yaşar Düzen, Naciye-Suna-Oktay Tekin Devlet Anaokulu'na gelerek, Bahçeşehir Koleji SosyalBenJunior öğrencileri ile yakından ilgilendi ve gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi nedeniyle teşekkür etti. Naciye-Suna-Oktay Tekin Devlet Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz ise Bahçeşehir Koleji'nin etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öğrencilerimizin özellikle oyuncağa ihtiyaçları vardı. Bu destek bizim için çok anlamlı oldu" diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji, İskenderun'da projenin ikinci adımını da yarın gerçekleştirecek. İskenderun'daki tüm anaokulu öğretmenlerine Bahçeşehir Üniversitesi'nde 'erken çocukluk' programında doktorluk görevini sürdüren Dr. Füsun Akdağ tarafından "Erken Çocuklukta Beyin Temelli Öğrenme" semineri verilecek.

Bahçeşehir Koleji, 20. yılında 20 şehirde 20 devlet anaokulu yenileme projesinin üçüncüsünü ise, 10-11 Ocak tarihlerinde İstanbul'da Ümraniye kampüsünde gerçekleştirecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçeşehir Üniversitesi İskenderun Sefai Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title