Haberler

Bahçeşehir Koleji'nden Anlamlı 'Yeni Yıl Karnavalı'

Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği Geleneksel Yeni Yıl Karnavalı’nda katılımcılardan sağlanan gelirler Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlandı.

Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği Geleneksel Yeni Yıl Karnavalı'nda katılımcılardan sağlanan gelirler Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlandı.

Bahçeşehir Koleji tarafından 21 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilen Yeni Yıl Karnavalı bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Yöneticiler, öğretmenler ve Okul Aile Birliği'nin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve velinin katılımıyla Bahçeşehir kampüsünde gerçekleşen karnaval nedeniyle kolejinin her bir köşesinde coşku, eğlence ve etkinlik vardı. Hem eğlencenin hem de paylaşmanın keyfini bir arada yaşatmayı hedefleyen karnavalın, katılımcılardan sağlanan gelirleri Kanserli Çocuklar Umut Vakfı'na bağışlandı.

Etkinlik stantlarında yüz ve t-shirt boyama, karikatür, balon katlama sanatı, cam şekillendirme ve renkli seramik hamuru yapımı gibi aktivitelerde bulunan öğrenciler mutlu saatler geçirirken, veliler de alış veriş yaptı. Velilerin desteği ile hazırlanan yiyecek ve içecekler gün boyunca katılımcılara ikram edildi.

Gelirinin Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na bağışlandığı Geleneksel Yeni Yıl Karnavalı'nın önemine vurgu yapan Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Tamer Baş, "Bugün hepimiz için çok özel ve çok güzel bir gün öğrencilerimiz, okul aile birliğimiz ve okulumuz hep birlikte çok güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attık. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı için öğrencilerimiz bir araştırma yaptılar önce bunu bizimle paylaştılar, velilerimizi ve bizi özendirdiler. Bu projeyle ilgili çok ciddi bir çalışma ortamı içerisine girdiler. ve sonunda KAÇUV yararına bu muhteşem organizasyonu gerçekleştirdiler. Katılım çok fazla, birçok aktivite yoğun bir şekilde yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Genel Sekreteri Gözde Kaymaz ise karnaval ile ilgili "Kanserli çocuklara umut Vakfı şehir dışından gelen ve kanser tedavisi gören çocukların ve ailelerin konakladığı bir aile evi açtı. Burada ailelerin ücretsiz konaklamalarını sağlıyoruz. Aynı zamanda İstanbul'da tüm devlet hastanelerinde tedavi gören çocuklara etkinlikler ve aktiviteler yapmaya gayret ediyoruz. Bahçeşehir Koleji iki yıldır düzenlediği yılbaşı karnavallarının tüm gelirlerini KAÇUV'a bağışlıyor. Bu sayede biz aile evimizin giderlerini karşılamaya çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı Enver Yücel'e ve Uğur Eğitim Kurumlarına çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Yılbaşı karnavalında satış gerçekleştiren velilerden Gülseren Uyguroğlu ise "Bugün çok mutluyuz amacımıza ulaştık, satışlarımız iyi ve karnaval çok keyifli geçiyor. Umarım bundan sonra da böyle güzel projelere imza atarız" şeklinde duygularını ifade etti.

Ateşböceği Ercan'nın da katıldığı karnavalda ünlü futbolculardan imzalı formalar açık artırma ile satışa sunuldu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı müzayedede formaların hepsi yeni sahiplerine kavuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Umut Vakfı Bahçeşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title