Haberler

Bahçeşehir Koleji Kızılay'a Kapılarını Açtı

Güncelleme:

29 Kasım - 04 Kasım Kızılay Haftası münasebeti ile Bahçeşehir Koleji yönetimi Kızılay'ı görevlilerine okulda seminer vermek üzere misafir etti.

Okul konferans salonunda önce Bahçeşehir Koleji Anaokulu sonrasında 1-2-3-4 ve 5. Sınıf öğrencilerine sunum yapıldı.

Kızılay nedir, Kızılay'ın görevleri nelerdir, Kızılay' temel ilkeleri konulu sunumu yapıldıktan sonra, öğrencilere Kızılay'ı anlatan çizgi film izletildi. Etkili bir sunumdan sonra çizgi filmle görsele dökülen sunum öğrencilerin keyif almasını sağladı.

Gönüllü kan bağışı, ihtiyacı olan insanlara yardım ulaştırmak (fakir ailelere sıcak yemek veya paket yardımı, yeni doğum yapmış annelerin ve bebeklerinin ihtiyaçlarının karşılanması) Afetlerden korunma bilinci yapılması eğitimlerin arttırılması, tatil imkânları olmayan çocukların "Kızılay Gençlik Kampları"na gönderilmesi gibi konulara detaylı olarak değinildi.

Öğrencilerin sorularına cevap olan Kızılay görevlileri sunum sonrasında öğrencilere boyama kitabı dağıtarak programı sonlandırdılar.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Bahçeşehir Kızılay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title